sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Jeesuksen armo-hoidossa

Rakas Lähimmäiseni, elämme maaliskuun alkua ja kevät tuoksuu jo, kun avaan ulko-oven. Lumien rippeet ovat hävinneet jo pari viikkoa sitten. Navakka länsituuli saa liput sojottamaan suorina saloissaan ja kaksi lämpöastetta varmistaa, että kevät on todella alkanut. Ihmeen aikainen kevät! Ihmeellinen talvi. Lumimies kävi kaksi kertaa saman viikonvaihteen aikana. Siinä meni koko talvi!

Olen saanut painosta kirjat, jotka haluan lahjoittaa Teille, rakkaat lukijani. Jos Sinä haluat sen, lähetä nimesi ja osoitteesi sähköpostiini. airiinkeri@gmail.com. Haluan lahjoittaa sen Sinulle lukijani siitä ilosta, että olen saanut elää Jeesuksen armo-hoidossa 40 vuotta. Kirjan nimi on Katso Jeesukseen.

Kun katselen pitkää elämääni taaksepäin, löysin paikkani maailmassa vasta sitten, kun Jeesus tuli elämääni. Hän toi rauhan sydämeen ihmeellisen lahja-armon kautta. Hän tiedotti sydämelleni, että minä kelpaan sellaisena kuin olen. Saan levätä Jumalan kämmenellä ja ottaa vastaan ne tehtävät, joihin Jumala minut johdattaa. Ja olen ihmetellyt Hänen johdatustaan!

"Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana, mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut.
Me vaelsimme kaikki eksyksissä ninkuin lampaat, kukin meistä poikkesi omalle tielleen. Mutta Herra heitti hänen päällensä kaikkien meidän syntivelkamme. Häntä piinattiin, ja hän alistui siihen eikä suutansa avannut; niinkuin karitsa, joka teuraaksi viedään, niinkuin lammas, joka on ääneti keritsijäinsä edessä, niin ei hän suutansa avannut." Jes. 53:4-7.

Tänä aamuna, 9.3.2014, rakkaudella Mummi
Ei kommentteja: