perjantai 28. maaliskuuta 2014

Kiitos taide-elämyksestä!

Rakas Lähimmäiseni, eilen illalla olimme konsertissa Vaasan Kirkossa. Meillä kaikilla oli mahdllisuus antaa omastamme lähimmäisten hyväksi. Kolehti kerättiin äkilliseen hätään joutuneille perheille. Kiitos Sinulle, joka tulit ja anoit omastasi!

Jumalalle kiitos, että nämä vaasalaiset taiteilijaystävämme tulivat ja antoivat omastaan! Miksi ketään musiikki-ihmistä ei kiinnosta tulla kuulemaan heitä ja kertoa kaikille Pohjalaisessa näistä vaasalaisista taiteilijoista, jotka  taas eilen siunasivat meitä lahjoillaan - ja ihan ilmaiseksi! Heidän lahjansa meille kuulijoille oli suuri. Taide-elämyksen siunaus säilyy kauan sydämessä!

Kiitos Lasse Vallius, Jimi Järvinen ja bändi! Kiitos Heini Lappalainen-Nykänen, Holger Nelin, Samu Hokkanen, Terhi Tikkamäki, Riikka Viljamaa ja Markku Saari! Vaasan Lähimmäisyhdistys kiittää teitä!
Herra palkitkoon Teille vaivannäkönne, sillä tuommoisen konsertin valmistelu ei ole pikkujuttu!

Rakas Jumala, kiitos, että Sinä loit meidät ylen ihmeellisesti! Sinä annoit ihmisen sisimpään laulun lahjan, joka virittää kuulijan ilonkyyneliin! Sinä annoit lahjan soittaa urkuja, kitaraa ja muita soittimia niin, että kuulija saa siitä taide-elämyksen. Kiitos, että annoit meille tavallisille mummoillekin kyvyn nauttia musiikista! Ilman näitä hetkiä elämä olisi paljon köyhempi. Ole ylistetty, armorikas Luojamme ja Vapahtajamme!

Tänä aamuna, 28.3. 2014, rakkaudella Mummi


Ei kommentteja: