torstai 13. maaliskuuta 2014

Mummin kiitoskirja

Rakas Lähimmäiseni, kaksi vuotta sitten kirjasin alkusivuni kuvakkeisiin Mummin kiitoskirjan. Tuli suuri halu lukea Sinulle blogi-ystäväni vanhan mummin äänelläni Jumalan Sanaa. Viime vuoden lopulla sain pojaltani migrofoonin, kun teimme Kaksois-siskon juhlakirjaa. Nyt nousi halu lukea Sinulle tuota kirjaani: "Katso Jeesukseen", mutta kukaan ei ehdi opettaa minua, kuinka se tapahtuu.

Luin kirjaa raamattupiirissämme. Tuntui, että Jeesus hoiti meitä rakkaasti. Pyhä Henki yhdisti meidät. Syntyi turvallista keskustelua. Osaatko Sinä, rakas lukijani opettaa minua, kuinka Mummin kiitoskirjan voisi tehdä kaikkien kuulla. Olen tavallinen mummi, yksi vanhimmista Isän lapsista, mutta nyt on tullut halu kylvää Isän rakkautta tavalla jos toisellakin, kun on vielä voimia ja Isä on päiviä antanut. Jos ehdit ja pystyt auttamaan, olen Sinulle kiitollinen. airiinkeri@gmail.com

Aamulla teki mieli laulaa. Kun avasin virsikirjan, tuli lähetysvirsi 428, kirjaan sen Sinulle. Ihana säkeistö tuo viisi: "Tässä valtakunnassa ovat heikot vahvoja, sairas terveen parantaa, saaja auttaa antajaa"!

Ystäväni, laula nyt koko virsi: "Kiitos suuren kuninkaan, joka siunaa kirkkoaan lahjoin lukemattomin erilaisin antimin. Kristus itse päälle maan kaiken tuli jakamaan. Kuolemallaan antoi hän maailmalle elämän. Yksin emme työtä tee, toinen toista tarvitsee. Tuomme vaihtopöydälle lahjamme ja puutteemme. Täällä tieto viisaus, kaikki taito, rakkaus kätketty on Kristukseen, aarteeseemme yhteiseen. Herran suuna, käsinä vaellamme yhdessä, että kaikki maailma voisi Isään uskoa. Tässä valtakunnassa heikot ovat vahvoja, sairas terveen parantaa, saaja auttaa antajaa. Elämän saan lahjaksi, jos sen annan altiiksi. Siemen maahan haudataan tähkäpäiksi kasvamaan"

Tänä aamuna, 13.3.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: