keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

"Kuule kuinka vaikeroin"

Rakas Lähimmäiseni, käyn levolle sydän vapaana, Isän siunaamana. Nukuttuani kaksi tuntia, herään rauhattomana, ahdistuksen ajamana. Jumalan rauha on tipotiessään. Uniko vai stressi?  "Ollako vai eikö olla." Nousen ja avaan Raamatun.

Edessäni on Psalmi 142. Vapauta minut vainoojieni käsistä. Virsi, jonka Daavid lauloi ollessaan luolassa.
Rukous.  "Minä korotan ääneni ja huudan avuksi Herraa. Minä korotan ääneni ja etsin apua Herralta. Hänelle minä kannan huoleni, hänelle kerron mikä minua painaa.

Voimani ovat lopussa, mutta sinä näet jokaisen askeleeni. Tielle, jota kuljen, on viritetty ansa minua varten. Katso minua, niin näet, että olen vailla puoltajaa. Minulla ei ole turvapaikkaa, kukaan ei välitä siitä miten minun käy.

Herra, sinua minä huudan avukseni. Minä sanon: sinä olet turvani, minun perintöosani elävien maassa. Kuule kuinka vaikeroin. En jaksa enää! Vapauta minut vainoojieni käsistä. He ovat minua vahvempia. Olen satimessa. Pelasta minut, niin saan kiittää sinun nimeäsi. Ystävät kokoontuvat ympärilleni, kun pidät minusta huolen."

Daavidkin koki saman. Ja Sinä, Herra, avasit hänen rukouksensa minulle avuksi. Nyt tiedän, että minunkaan kiitoskirjani ei ole turha. Se on jollekin avuksi, kun Sinä, Isä, johdatat. Kiitos Isä, saan rauhan sylissäsi! Aamen

Tänä aamuna, 26.3.2014, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mummi.
Miten koskettava ja ajankohtainen tuo kirjoituksesi ja Psalmi 142. onkaan!
Jospa sinut herätettiin rukoilemaan Maamme puolesta!
Hallitus teki tosi rajuja päätöksiä, missä - JÄLLEEN KERRAN - MAKSUMIEHIKSI LAITETTIIN KAIKKEIN VÄHÄOSAISIMMAT. LAPSIPERHEET JA TYÖTTÖMÄT!
Miksei voitu tehdä päätöksiä porrastetuksi siten, ettei leikkuri iske kaikkein huonoimmassa asemassa oleviin!
JUMALA! AUTA SINÄ JA ARMAHDA!

t. yx waari

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Anonyymi, koko illan rukoilin Suomen päättäjien puolesta, koska sain useita viestejä ja kehoituksia rukoukseen. Mutta yöllä minua riivasi kiusaaja, miksi,miksi, miksi, miksi en ole niinkuin toiset, miksi pitää kirjoittaa blogia ja kirjoja, miksi?? Siksi, kun Herra kehottaa, siksi kun Herra hoitaa sanalla ja sakramenteillä.Ja antaa armoa armon päälle! Taistelu oli kova. Mummi