tiistai 25. maaliskuuta 2014

Kiitos rukousvastauksesta!

Rakas Lähimmäiseni, nyt on aihetta kiittää hyvää Jumalaa, sillä olemme saaneet rukousvastauksen! Jumala on vaikuttanut tahtomisen ja tekemisen ja "Sote-solmu on auennut opposition avulla." Suomen päättäjät ovat tehneet monien mielestä hyvän sopimuksen. "Palveluiden järjestäminen on jatkossa viidellä sote-alueella. Ne perustuvat nykyisiin erityisvastuualueisiin, eli viiden yliopistollisen sairaalan ympärille." Pohjalainen.

Kun on kuunnellut riitoja eduskunta-keskusteluissa, on noussut hätähuuto Jumalan puoleen: " Anna, Herra, päättäjille yhteistyötaitoa!" Nyt se on tapahtunut! Näemme, että yhteistyössä on voima, riidat repivät ja sortavat kaikki hyvätkin aloitteet.

On mielenkiintoista odottaa, jatkuuko yhteinen asioiden hoitaminen, vai palataanko eduskunnassa haukkumisen tielle, joka ei mitään rakenna ja vie viimeisenkin työrauhan niiltä, joilla on vastuu.

Rakas Jumala, Sinä vaikutat tahtomisen ja tekemisen! Kiitos tästä hyvästä alusta! Anna, Herra, Suomen päättäjille yhteistyöhalua jatkossakin ja auta kuntiamme hoitamaan myös kuntauudistus hyvään päätökseen, koska se on välttämätön ennemmin tai myöhemmin. Jeesuksen nimessä tätä pyydämme. Aamen

Tänä keskiyönä, 25.3.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: