maanantai 3. maaliskuuta 2014

Jeesus on voittanut kuoleman

Rakas Lähimmäiseni, unohduin rukoilemaan Isän eteen, kun uuden sodan uhka on pelottavana edessämme. Pyhä Jumala, Sinä voit vaikuttaa päättäjien tahtomisen ja tekemisen. Isä, estä sota verinen! Kiitos, että Sinä, voit sen tehdä! Kiitos, Isä, että kaikki muutkin rukoukset kuulit! Kun avasin Raamatun, eteeni avautui jälleen sana iankaikkisesta elämästä.

1 Joh. 2: 23-25: " Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään. Joka tunnustaa Pojan, hänellä on myös isä. Minkä te olette alusta asti kuulleet, se pysyköön teissä. Jos teissä pysyy se, minkä olette alusta asti kuulleet, niin tekin pysytte Pojassa ja Isässä. Ja tämä on se lupaus, minkä hän on meille luvannut: iankaikkinen elämä."

Olen kuullut jonkun sanovan: "Kyllä minä Jumalaan uskon, mutta siitä Pojasta en ymmärrä mitään." Tämä raamatunkohta todistaa, että hänen on turha uskoa Jumalaan, jos hänellä ei ole uskoa Vapahtajaamme Jeesukseen Kristukseen. Jeesus on tie Jumalan luo ja Jeesus on tie, joka johtaa jokaisen uskovan iankaikkiseen elämään tämän elämän jälkeen.

Sinä, Lähimmäiseni, joka et vielä tunne Jeesusta, rukoile, että Jeesus tulee Sinulle elämäksi, tieksi ja totuudeksi. Jeesus on tullut maailmaan pelastamaan kaikki ihmiset. Pidä huoli, että se armo, jonka Jeesus on Sinua varten Golgatalla valmistanut, ei jäisi turhaksi. Jeesus vapauttaa Sinun sydämesi synnin taakasta ja Jeesus kantaa Sinut täältä lähtiessäsi iankaikkiseen elämään. Jeesus on voittanut kuoleman! Ole ylistetty Taivaallinen Isä!

Tänä aamuna, 3.3.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: