perjantai 3. heinäkuuta 2015

"Ainoastaan Jeesus Kristus voi pelastaa."

Rakas Lähimmäiseni, oletko kuullut sanotuksi, että "jokainen tulee omalla uskollaan autuaaksi"? Minulle tämän sanoi entinen työtoverini, jonka tapasin äskettäin. Siitä asti olen rukoillut hänen puolestaan, että Jeesus ilmestyisi hänelle.

Kiitos, Jeesus, että Sinä tänäänkin kohtaat ihmisiä, jotka luottavat "omaan uskoonsa" ja kauhistuvat lähdön hetkellä, kun he huomaavat hukkuvansa. Kiitos, Jeesus, että Sinä elät kanssamme täällä, Sinä annat uskon elävään Jumalaan ja olet turvamme tuomiopäivänä. Aamen. Juha Vähäsarja kirjoittaa tänään:

"Ei kukaan muu voi pelastaa, kuin hän. Mitään muuta nimeä, joka meidät pelastaisi, ei ole ihmisille annettu koko taivaankannen alla." Apt.4:12.

"Aika ajoin kuullaan opetusta, jossa eri uskontojen takana nähdään sama jumala. On vain eri reittejä tämän yhden jumalan yhteyteen. Tämän käsityksen mukaan kaikki uskonnot johtavat lopulta samaan taivaaseen. Ajassamme vaikuttaa kova paine hyväksyä erilaiset totuuskäsitykset yhtä arvokkaiksi. Ainoa käsitys, jota ei hyväksytä, on se, joka opettaa totuuden olevan yksi.
Jolle Jumalan armo Kristuksessa kirkastuu, ei hetkeäkään epäile sitä, että taivaaseen pääsee vain Jeesukseen uskomalla. Ainoastaan Jeesus Kristus voi pelastaa. Mitään muuta nimeä ei ole ihmiselle annettu. On suurta armoa, että taivas on kuitenkin löydettävissä."

Tänä aamuna, 3.7.20115, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: