keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Jumalan rauhaa!

Rakas Lähimmäiseni, "Jumalan rauhaa, mä tahdon sulle toivottaa! Jumalan rauhaa, saat tänään ammentaa!" Lauloimme ylistyskuorossa. Sinä, Lähimmäiseni olet ollut tänään rukouksissani, kun Isän kanssa keskustelemme. Iloitsen siitä, että saamme olla Jumalan perheväkeä. Kun yhdessä rukoilemme, siitä muodostuu valtava "pilvi". Me voimme yhdessä liikuttaa Jumalan kättä. Rukoillaan Jumalan rauhaa ihmisten sydämiin ja omiin sydämiimme. Jumala ei anna niinkuin maailma antaa. Jumala hoitaa sydäntämme, mieltämme ja sieluamme! Lääke on Jeesuksen anteeksiantamus ja Jumalan rauha. Nautitaan lääke, omistetaan se uskossa sydämeemme ja kiitetään siitä hyvää Jumalaa!

Juha Vähäsarja avaa meille tänään jakeen 7 Psalmista 37. "Älä kadehdi sitä, joka menestyy elämässään."

"Hyvän elämän rakennuspuut koostuvat hyvästä toimeentulosta, sopivasta työstä, riitävän suuresta asunnosta, omasta ja läheisten terveydestä, hyvästä puolisosta, kohtuullisesta määrästä lapsia, terveestä itsetunnosta, hyvästä maineesta ja tasapainoisesta mielestä. Tältä näyttävät tärkeät asiat ihmisen näkökulmasta.
Jumalan näkökulmasta tärkeintä on kuitenkin se, että hän on luonut meidät, hän on itse syntynyt ihmiseksi voidakseen lunastaa meidät, hän on kuollut ristillä sovittaakseen kaikki syntimme, hän on kastanut meidät Jumalan valtakunnan perillisiksi ja omiksi lapsikseen, hän on lahjoittanut meille uskon syntien anteeksiantamukseen ja hän on hän on valmistanut meille paikan taivaaseen voidakseen antaa meille täydellisen onnen ja loputtoman hyvän.
Vasta kaiken tämän jälkeen tulevat tämän maailman asiat. Mutta vasta kaiken tämän jälkeen.

Rakas Jumala, Jeesuksen armo antaa rauhan sydämeen. Sinä, Jeesus, annat meille levon! Sinä, luot uutta, vanhan on väistyttävä. Puhdista, rakas Jeesus, sydämemme kateudesta, kaunasta, syytöksistä ja kaikesta siitä, mikä myrkyttää sydämen. Anna meille puhdas sydän ja kiitollinen mieli. Aamen.

Tänä aamuna, 29.7.2015, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: