lauantai 18. heinäkuuta 2015

Elämän tie perille vie.Rakas Lähimmäiseni, eilen illalla Mummi keräsi voimansa ja maalasi ulkoraput. Raskas työ vaatii raskaan unen, heräsin vasta kuudelta. Tiedätkö Sinä lukijani hyvän konstin estää maalatun portaan liukkaus varsinkin talvella? Pihan kärhö avasi eilen ensikukkansa. Liitän ne Sinulle silmäniloksi. Herra siunatkoon Sinua kaikessa!

Juha Vähäsarja valottaa meille tänään Elian opetusta. Kahta tietä ei voi kulkea. Jeesus-tietä kulkien pääsemme Isän luo, kotiin!

"Karmelinvuorella Elia kääntyi kansan puoleen ja sanoi: "Kuinka kauan te horjutte puolelta toiselle? Jos Herra on Jumala, seuratkaa häntä, jos taas Baal, seuratkaa häntä!" Kansa ei vastannut hänelle nitään."
1 Kun. 18:21.

"Kysymys hiljentää meidät, jotka tahtoisimme palvella kahta herraa, maailmaa ja Jumalaa. Tämän päivän länsimaiselle Krititylle tämä kiusaus on todellinen. Halutaan kumartaa kirkon nimellisille jäsenille ja yleiselle mielipiteelle. Silloin vain selkä tahtoo kääntyä sille Herran laumalle, joka tarvitsisi tämän elämän karikoissa oikeita paimenia ja suunnan näyttäjiä.
Raamatun mukaan on kuitenkin valittava kumpaa tietä haluaa seurata, koska molemmat eivät ole mahdollisia. Ei voi kääntyä vasmmalle ja oikealle. Jokainen vastaa sydämessään omasta tiestään.
Valitse tänään sanan osoittama tie, vaikka se näyttäisikin vaikeampikulkuiselta kuin valtatie. Vain se vie kuitenkin kotiin."

Rakas Jumala, kiitos, että olet lähettänyt rakkaan Poikasi Jeesuksen Kristuksen pelastamaan meidät elämän tielle. Kiitos, Jeesus, että olet kanssamme kaikki elämämme päivät ja talutat perille. Aamen

Tänä aamuna, 18.7.2015, rakkaudella Mummi.


3 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Hyvää viikonloppua sinulle ♥ ♥

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, samaa toivon Sinulle ja perheellesi! Ole siunattu! Mummi

Kirsti kirjoitti...

Äitini aikoinaan levitti kankaan, se taisi olla vanhaa säkkikangasta, märkänä leveimmälle ylärapulle. Siihen se jäätyi tasaiseksi, karkeaksi pinnaksi. Silloin ainakin se toimi.