perjantai 24. heinäkuuta 2015

Kristuksen kirjeinä.

Rakas Lähimmäiseni. Herra siunatkoon uuden päivämme! Eilen saimme olla ystävän kanssa meren hengessä vaihtelevan kesäisen päivän. Ensin tyyni, aurinkoinen sää laiturilla ja huvimajassa, sitten rankka ukkossade soitteli kattoon sisällä huvilassa, ja paluumatka seesteisessä tyynessä illassa. Kiitos, ystävät, järjestitte meille muistojen merimatkan ja unohtumattoman päivän, kun kutsuitte kesäpaikkaanne! Kiitos myös merellisestä herkkuateriata ja hyvästä mansikkakakkukahvista! Yöllä nukutti hyvin kahdeksan tuntia!

Sanan aika johdattaa meidät Paavalin opetukseen  2 Kor: 3.18. "Mutta me kaikki, jotka peittelemättömin kasvoin katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kuvan kaltaisiksi, kirkkaudesta kirkkauteen, niinkuin muuttaa Herra, joka on Henki."

Paavali muistuttaa, että kaikki Jeesuksen seuraajat ovat Kristuksen kirjeitä. Se tuo meille lujan vastuun siitä, että aina tämän muistaisimme. Ihmiset lukevat meitä. Rukoillaan, että voisimme todistaa Herrastamme niin, että he kyselisivät, mistä on sinun ilosi? Kerro minullekin Jeesuksesta!

Jakeet 2-6: "Te itse olette meidän kirjeemme, joka on sydämeemme kirjoitettu ja jonka ihmiset tuntevat ja lukevat. Sillä ilmeistä on, että te olette Kristuksen kirje, meidän palvelustyöllämme kirjoitettu, ei musteella, vaan elävän Jumalan Hengellä, ei kivitauluihin, vaan sydämen lihatauluihin. Täämmöinen luottamus meillä on Kristuksen kautta Jumalaan; ei niin, että meillä itsellämme olisi kykyä ajatella jotakin, ikäänkuin se tulisi meistä itsestämme, vaan se kyky, mikä meillä on, on Jumalasta, joka on tehnyt meidät kykeneviksi olemaan uuden liiton palvelijoita, ei kirjaimen, vaan Hengen; sillä kirjain kuolettaa, mutta Henki tekee eläväksi."

Rakas Jeesus, tee meistä Sinun todistajiasi, että me Sinun valoasi ja tutuuttasi säteilisimme. Aamen

Tänä aamuna, 24.7.2015, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Kiitos sinulle eilisestä seikkaperäisestä vastauksesta. Jaksoit ja ehdit kirjoittaa noin pitkään! Ja rukous vielä! Kiitos nimipäiväonnitteluista! Olen kiitollinen Jumalalle, että lapset kävivät melkein kaikki. Heidän muistamisensa tulee aina vain tärkeämmäksi, huomaan.

mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti, Rukoilen kanssasi, että Herra ottaisi Sinulta kivut pois! Niin on tapahtunut minulle neljäkymmentä vuotta sitten, eivätkä ne ole koskaan palanneet. Muistat varmaan, että migreenini loppui het1 kun pyysin; Ota Herra, tämä pois! Makasin pimeässä huoneessa kovassa migreenissä.Kipu lähti heti.
Kipua ei ollut silloinkaan, kun otsaontelo oli täynnä märkää ja makasin 12 päivää sairaalassa tipassa. Jumalan teot ovat täydellisiä! Kiitetään! Mummi