sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Rakkauden laki.

Rakas Lähimmäiseni, tämän sunnuntain aihe on "rakkauden laki"  Jeesus opettaa meitä rakastamaan niitä, jotka meitä vihaavat ja valhetellen puhuvat meistä kaikkinaista pahaa. Jeesus toivoo, että me Hänen opetuslapsensa erottuisimme joukosta:

"Mutta teille, jotka kuulette minua sanon: rakastakaa vihollisianne, tehkää hyvää niille, jotka teitä vihaavat, siunatkaa niitä, jotka teitä kiroavat ja rukoilkaa niiden edestä, jotka teitä parjaavat. Jos joku lyö sinua poskelle, tarjoa hänelle toinenkin ja jos joku ottaa sinulta vaipan, älä häneltä kiellä ihokastasikaan. Anna jokaiselle, joka sinulta anoo,  äläkä vaadi takaisin siltä, joka sinun omaasi ottaa. Ja niinkuin te haluatte ihmisten tekevän teille, niin tehkää tekin heille." Luukas 6: 27-31.

Kuinka vaikeata meidän onkaan seurata Jeesuksen opetusta, meidän, joille maailma huutaa: "Minulle kaikki hyvä ja heti!" Kuinka vaikeata meille onkaan luopua omastamme puutteessaolevan hyväksi, vaikka tiedämme, että mukaamme emme täältä mitään saa. Jeesus opettaa meitä tänään seurakunnassa. Mennään kuulemaan Jeesuksen rakkaudellisia sanoja. Usko tulee kuulemisesta. Jeesus kohtaa meidät ehtoollisella ja Hänen ruumiinsa ja verensä pesee meidät puhtaaksi synnistämme. Jeesus, meidän Herramme ja Vapahtajamme auttaa meitä pysymään Hänen rakkaudessaan. Kuullaan Häntä! Ole siunattu, rakas lukijani!  Jeesus on meidän voimamme! Aamen.

PS. Eilen aurinko oli tullut keittiööni. Piti maalata omenankukkia. Kokeilin silkille maalaamista pitkästä aikaa. Vaikeaa on värien hallinta mummille. jokohan on syytä lopettaa? kysyy mummi.

2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Pidän tästä maalauksesta ja näistä hyvistä omenankukista erittäin paljon!! Mielestäni et tarvitse opetusta värien hallinnasta. Ymmärrän jos itse tunnet niin mutta näin muiden silmin kaikki on hyvin.
Hienoa kun pystyt ryhtymään maalaustyöhön. Minulla on jokin este ollut pitkään, ihan kuin en "saisi" ryhtyä kuvan tekoon askartelemalla. En itse ymmärrä.

mummi kirjoitti...

Kirsti, kiitos kun sanot mielipiteesi. Iloitsen siitä, että näet työn kelvollisena.Yritän saada uusia kuvia myös akvarellejä. Maalaaminen on iloni. Myös huovutustyöt ovat mahdollesia nyt kesällä, sillä olen allerginen villan pölylle. Niitäkin tekisi mieli tehdä! Mummi