perjantai 4. maaliskuuta 2016

Aarteemme, Jumalan Sana.

Rakas Lähimmäiseni, kun herään tähän aamuun, laulan virttä : "On meillä aarre verraton, se kalliimpi on kultaa. Myös jalokivi kallein on sen rinnalla vain multaa. niin suuren lahjan taivaasta me saimme omaksemme. sanansa Herra Jumala  kun antoi aarteeksemme." Ihmeellisesti Jumala johdatti meidät tämän päivän aiheeseen. Kiitos Sinulle, Isä!

Jumalan Sana, Raamattu on elintärkeä jokaiselle Jumalan lapselle! Muistathan, että emme elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka lähtee Jumalan suusta! Jumalan sana ei muutu ajan mukana. "Kun ruoste koi ja aika syö muum kaiken säälimättä, Kun usein päättyy ihmistyö valniilksi ehtimättä, Kun maa ja taivas häviää, ja aika loppuu kerran, silloinkin horjumatta jää tuo Pyhä Sana Herran, " jatkaa kansallisrunoilijamme Johan Ludvik Runeberg todistustaan löytämästään aarteesta, Jumalan Sanasta. "Polvesta polveen matkallaan, se samaa voimaa kantaa. Ei raukene se milloinkaan, vaan aina rauhaa antaa. Ei siitä mikään katoa, muun kaiken hajotessa. On sana alku, parusta, Luojassa ikuisessa." Sukukunnittain Jumala siunaa omiaan ja Jeesus antaa rauhansa, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi.
"Ah sana kallis, iäinen, hyljätty monta kertaa! Ei mikään tieto maallinen voi sille vetää vertaa. Lujempaa turvaa meille ken , voi tuoda misään muusta kuin armon sana ikuinen! Se lähti Herran suusta. Jos Herran sanaa turvasit muun turvan pettäessä, jos sanan suojaan pakenit maailman myrskytessä, niin löysit paikan siunatun, saa sydän siellä rauhaa, sataman löysit suojatin, ei siellä myrskyt pauhaa. Kuin vesilintu lahdella käy alle veden pinnan ja huuhdottuaan sulkansa taas nostaa puhtaan rinnan, niin puhdistuu myös henkemme sanassa kirkkahassa ja liikkuvansa tuntee se olossaan oikeassa. Siis kiitos, armon Jumala, nyt lakkaamatta aivan, kun sinä meille sanassa osoitat tietä taivaan. Ken nyt on köyhä, rikas ken, sansi saatuansa! Sen kalliin aarteen jokainen saa pitää omanansa."

Kiitos, rakas Jumala Sanastasi! Ja kiitos tästä Runebergin meitä siunaavasta virrestä, jonka tänään saamme lukea tai laulaa iloksemme!

Tänä aamuna, 4.3.2016, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: