sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Ristillä kuolema kukistettiin.

Rakas Lähimmäiseni, riemullista pääsiäistä Sinulle ja perheellesi! Nukahdin eilen illalla heti uutisten jälkeen ja heräsin yhdeltä pääsiäisaamuun. Teki heti mieli lukea päivän evankeliumi: Luukas 24:1-12.

Anivarhain naiset lähtivät Jeesuksen haudalle mukanaan hyvänhajuisia yrttejä. He hämmästyivät, kun kivi oli vieritetty pois haudan suulta. Naiset peljästyivät, kun yhtäkkiä heidän edessään oli kaksi miestä.
"Miehet sanoivat heille: "Miksi etsitte elävää kuolleitten joukosta? Ei hän ole täällä, hän on noussut kuolleista." Luukas 24: 5-6.

Juha Vähäsarja jatkaa: "Golgatan ristillä kuolema kukistettiinJumalan oman uhrikaritsan voimalla. Kun pahan henkivallat luulivat suurimman voittonsa koittaneen avautuikin taivas kaikille syntisile, heikoille sairaille, väsyneille - jokaiselle, joka vain ikinä Jeesuksen luo taivaaseen haluaisi. Kuolemalla ei ollut valtaa pitää hallussaan synnitöntä, siksi Jeesus elää.! Esteet taivaaseen pääsemiseksi on poistettu ihmiskunnalta, tie on raivattu kaikille auki. Ylösnousemisensa jälkeen, kuin vakuudeksi, Jeesus ilmestyi opetuslapsilleen ja jopa monelle sadalle ihmiselle samanaikaisesti. Hän söi ja joi ja osoitti olevansa ruumiillisesti ylösnoussut. Samoin mekin tulemme kerran nousemaan kuolleista uusina ihmisinä, persoonaltamme tunnistettavina, mutta kuolemattomuuteen puettuina."

Kiitos, Jeesus, ristin voitosta! Aamen. Tänä aamuna, 27.3.2016, rakkaudella. Mummi

2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Hyvää Pääsiäistä sinulle Airi mummi!
Saamme viettää ylösnousemusjuhlaa!
Rakkain terveisin Kirsti

mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti, totisesti Jeesus on ylösnoussut! Hänen haavojensa kautta me olemme parannetut! Kiitos ja ylistys! Mummi