tiistai 29. maaliskuuta 2016

Kristuksen todistajana.

Rakas Lähimmäiseni, pääsiäisen juhlapyhät ovat menneet. Päivän Psalmi ylistää Jeesusta Kristusta, meidän Vapahtajaamme Yhdytään siihen: 
"Kiittäkää Herraa, julistakaa hänen nimeänsä, tehkää hänen suuret tekonsa tiettäviksi kansojen keskuudessa. Laulakaa hänelle, veisatkaa hänelle, puhukaa kaikista hänen ihmeistänsä. Hänen Pyhä nimensä olkoon teidän keskuudessanne; iloitkoon niiden sydän, jotka etsivät Herraa. Kysykää Herraa ja hänen voimaansa, etsikää alati hänen kasvojansa. Muistakaa hänen ihmetöitänsä ja hänen suunsa tuomiota, ta Abraahamin, hänen palvelijainsa siemen, Jaakobin lapset ja hänen valittunsa."

Me olemme Jumalan valittuja! Meille kuuluu kehoitus ylistää Jumalaa ja hänen suuria tekojansa. Rakas Jumala, valmista meitä kaikenikäisiä lapsiasi kertomaan lähimmillemme siitä rauhasta, jonka syntien anteeksiantamus  sydämeemme  antaa ja siitä ilosta, jonka Sanan kuuleminen ja lukeminen sydämeen sytyttää! Kiitos, rakas Jumala, että Sinun valtakuntasi on avoin kaikille kastetuille ja kaikille niille, jotka Jeesusta Kristusta avukseen huutavat! Ole ylistetty, Isä, Poika Ja Pyhä Henki!

"Lensi maahan enkeli, joutuisampi tuulta. Suuren kiven vieritti hän syrjään haudan suulta. Suuren kiven vieritti hän syrjään haudan suulta. Kivelle hän istahti, puhui iloisesti: Jeesus nousi haudastaan ja elää ikuisesti. Jeesus nousi haudastaan ja elää ikuisesti. Jeesus, taivaan kuningas, kuolon vallan voitti. Jälkeen pitkäperjantain näin pääsiäinen koitti. Jälkeen pitkäperjantain näin pääsiäinen koitti.Niin kuin taivaan enkeli mekin iloitsemme. Saamme rientää kertomaan: Nyt elää Jeesuksemme. Saamme rientää kertomaan: Nyt elää Jeesuksemme." Virsi 88.

Tänä aamuna, 29.3.2016, rakkaudella Mummi.
Ei kommentteja: