keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Tässä on syntisen toivo.

Rakas Lähimmäiseni, mummin sydämeen on pesinyt katkeruuden juuri sitä ihmistä kohtaan, joka maalautti autonsa kyljen vakuutusyhtiölläni, vaikka autojen puskurit vain kohtasivat. Minun autooni tuli sormenkynnen kokoinen painauma, hänen autoonsa ei mitään. "Sinä peruutit, sinä maksat", ennusti toinen osapuoli jo tapahtumahetkellä. Nyt tuo epäoikeudenmukaisuus nousi taas eteeni, etten saanut unta. Jeesus, Sinä olet heikkojen auttaja, ota pois tuo katkeruus! Vapauta minut tuon ihmisen tekemisistä. Sinä, Jeesus, voit minut vapauttaa! Sinä olet minun Vapahtajani! Aamen.

"Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus kuoli meidän puolestamme, kun vielä olimme syntisiä." Room. 5:8.

Juha Vähäsarja jatkaa: "Tämä on koko kristinuskon ydin ja sisältö ja koko pelastuksemme perusta ja syntisen todellinen toivo. Tässä on ylpeän lopullinen tuomio. Tässä uskon ero uskonnollisuuteen. Tässä lain loppu. Tässä on taivaan avaimet. Tässä ikuinen rauha. Tässä ovat haavoitetut kädet, joiden siunauksen alla me saamme elää. Tässä on sovinnon veri, joka peittää koko maailman syntien paljouden. Tässä on Jumala itse, uhrina itselleen ihmisten tähden. Tässä on haavoitettu ihminen.. Tässä on Jumalan teurastettu Karitsa. Tässä Jumalan Pojan kuolemassa voitettiin kuoleman valta. Tässä Jumala osoitti rakkautensa meitä syntien haavoittamia kohtaan. Kristus kuoli meidän puolestamme. Kaikki on täytetty!"

Kiitos, Jeesus, meidän Vapahtajamme, että päästät meidät synneistämme ja kaikesta pahasta!! Aamen,

Tänä aamuna, 16.3.2016, rakkaudella Mummi
2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Kamera, kamera, kamera aina pitäisi olla matkassa tuollaisten tapausten varalta. Ja todistajat siitä, mitä oikeasti on tapahtunut.
Olen mummi surullinen puolestasi. Ja tämän maailman raadollisuudesta johtuen!
t. YxWaari

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas YxWaari, kun ymmärrät! Olen valokuvauttanut vakuutusyhtiöllä puskurini pienen painauman, mutta sitä ei kai uskottu. Tein virheen, kun peruutin; olin syyllinen, ja maksan kiltisti kaiken, mitä toinen osoittaa!! Rukoile ystävä, että voisin rukoilla tuon hyväksikäyttäjän puolesta, että saisin rauhan katkeruudestani! Herra sanoo, että käännä toinen korva, mutta se on niin vaikeaa! Mummi