torstai 3. maaliskuuta 2016

Nimi on kirjassa!

Rakas Lähimmäiseni, kuinka suuri ilo meillä Jumalan lapsilla onkaan Jumalan läsnäolosta, Pyhän Hengen yhteydestä ja tiedosta, että meidän nimemme on kirjoitettu taivaan kirjaan! Yksinelävä mummi ei ole yksin, eikä tuuliajolla. "Eläkää valon lapsina! Valo kasvattaa hyvyyden, oikeuden ja totuuden hedelmiä. Pyrkikää saamaan selville, mikä on Herran mielen mukaista." Ef. 5:8-10. Päivän sana avaa Jeesus - kanavan. Kiitollisuus eilisen päivän varjelukseta ja ystävien avusta täyttää sydämen! Tietoisuus tämän päivän mahdollisuuksista ja kohtaamisista antaa uuden voiman!

Sinulle, rakas blogiystäväni, ja minulle, avautuu sana emerituspiispa Jorma Laulajan Tämän päivän matkalta: "Älkää iloitko, että henget teitä tottelevat. Iloitkaa siitä, että teidän nimenne on kirjoitettu taivaan kirjan." Luukas 10:19-20.

"Raamatun sana taivaan kirjasta on uskon lujaa perustaa: Jumala on kirjoittanut muistiin nimesi. Hän on tarkoittanut sinut iankaikkiseen autuuteen ja tahtoo, että pysyt sillä tiellä. Luota tähän Jumalan hyvään tahtoon sen perusteella, että sinut on kastettu lupauksen omistajaksi ja lupaus on Jumalan omaa sanaa.
Jumalan antama kupaus kasvaa kerran iankaikkisiin mittoihin asti. Nyt usko on vielä Sanan kuulemista ja lupaukseen turvautumista.
Herra vahvista minua uskossa. Pidä toivoni lujana. Opeta minua lisäämään lupauksiisi, niinkuin Vähässä katekismuksessa tehdään: "Tämä on varmasti totta"."

Tänä aamuna, 3.3.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: