sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Marian ilmestyspäivä.

Rakas Lähimmäiseni, Herra siunatkoon Sinua ja varjelkoon Sinua tänä keväisenä lepopäivänä! On Marian ilmestyspäivä. Saamme lähteä seurakuntaan kohtaamaan Vapahtajamme ehtoollisella ja kuulemaan, kuinka enkeli Gabriel ilmoitti Marialle hänen suuresta tehtävästään Jeesuksen äitinä. Luukas 1: 26-38.

Minä valtsen tähän Psalmin 113, ylistys Herralle, alhaisten auttajalle: "Halleluja! Ylistäkää te Herran palvelijat, ylistäkää Herran nimeä. Siunattu olkoon Herran nimi nyt ja iankaikkisesti. Auringon noususta sen laskuun saakka olkoon Herran numi ylistetty. Herra on korkea yli kaikkien pakanakansain, yli taivasten kohoaa hänen kunniansa. Kuka on niinkuin Herra, meidän Jumalamme, joka korkealla asuu ja katsoo syvälle taivaassa ja maassa?
Hän, jika tumusta nostaa alhaisen, korottaa loasta köyhän asettaakseen hänet ruhtinasten rinnalle, hänen kansansa ruhtinasten rinnalle, joka antaa hedelmättömän asua kodissa, iloisena lasten äitinä! Halleluja!"

Sanan ajan rukous: "Rakas taivaallinen Isä, tänään Marian ilmestyspäivänä haluan pyytää, että minäkin saisin, niin kuin Maria olla  kokonaan sinun käytettävissäsi. Ohjaa minua elämään sinun tahtosi mukaisesti ja palvelemaan lähimmäistäni niin arkena kuin pyhänä. Auta minua muistamaan erityisesti niitä, joilla on raskasta ja vaikeaa. "Sinua palvelen ja vaikken tiedä tietä, saat minne tahdot viedä, ääntäsi kuuntelen.""

Rakas Jumala, ihmeellinen oli Sinun aivoituksesi! Halusit neisyt Marian synnyttävän Sinun Poikasi ja meidän Vapahtajamme maailmaan. Jeesus tuli "veljeksemme", kärsimään kanssamme ihmisen tuskat, että Hän voi kärsivää auttaa. Kiitos, Pyhä kolmiyhteinen Jumala, että Jeesuksen tähden päästät meidät pahasta ja elät kanssamme täällä ja iankaikkisuudessa! Aamen

Tänä aamuna, 13.3. 2016, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: