sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Kärsimystiellä.

Rakas Lähimmäiseni, mummilla oli eilen pieni ystävä maalaamassa. Oli ilo katsella, kuinka lapsi nautti väreistä. Puhtaat värit vierekkäin, siitähän tuli revontulet! Taas sain pitää enkeleitä vieraanani! Kiitos kun tulitte! Tämän lepopäivän otsikko on Jeesus, Elämän leipä. Herra ruokkikoon  Sinua ja siunatkoon Sinun lepopäiväsi!

Elämme paaston aikaa. Huomasin, että on kolme viikkoa pitkäänperjantaihin. Jeesus kertoo opetuslapsilleen tulevasta kärsimyksestään. Sana Matteuksen evankeliumin luvusta 20: "Ja kun Jeesus lähti kulkemaan ylös Jerusalemiin, otti hän ne kaksitoista erilleen ja sanoi matkalla heille: "Katso, me menemme ylös Jerusalemiin, ja Ihmisen Poika annetaan ylipappien ja kirjanoppineiden käsiin ja he tuomitsevat hänet kuolemaan ja antavat hänet pakanoille pilkattavaksi ja ruoskittavaksi ja ristiinnautittavaksi, ja kolmantena päivänä hän on nouseva ylös"

Jaakko Haavio jatkaa: "Herra me tiedämme, ettemme voi omilla teoillamme ansaita autuutta. Armahda siis meitä iankaikkisella armollasi. Vedä meidät mukaasi sille tielle, jossa sinun kärsimyksesi ja pyhä ristinkuolemasi hallitsevat elämää. Suo meidän taistella uskossa kaikkea pahan valtaa vastaan. Tue hyvyydessäsi niitä, jotka ottavat ensiaskeleitaan elämän kaidalla tiellä."

Jeesus, kiitos, että saamme kulkea kanssasi kohti Golgataa. Kiitos, että valmistit meille sydämen rauhan, kun annat syntimme anteeksi ja viet meidät iankaikkiseen elämään tämän elämän jälkeen!" Aamen.

Tänä aamuna, 6.3.2016, rakkaudella Mummi.


2 kommenttia:

Anneli A kirjoitti...

Ihanaa kun sinulla on ollut pieni vieras. Minäkin olin viime viikolla Savonlinnassa hoitamassa lapsenlastani (5 vuotta) ja meillä oli niin mukavaa. - Täällä Joensuussa järjestetään paastoaikana keskiviikkoiltaisin arkiehtoollisilta. Kävin viime keskiviikkona, tuli niin hyvä olo.

mummi kirjoitti...

Rakas Anneli A, lapset ovat ilo meille mummeille. Omiemme puolesta rukoilemme joka päivä. Onnea Sinullekin! Nyt puhelen pienen lapsenlapsenlapseni kanssa pitkin päivää. Hän katsoo minua ihanilla silmillään keittiön seinällä. Tunnen hänet hyvin, vaikka en ole vielä häntä nähnyt. Herra häntä siunatkoon! Ehtoollinen on ihmeellinen Jumalan lahja! Joensuulsiset ovat valinneet iltaehtoollisen. Jeesus itse ruokkii Teitä joka keskiviikko! Kiitetään! Mummi