maanantai 28. maaliskuuta 2016

Jeesus on toivomme kuolemassa ja elämässä..

"Nyt se suuri pävä koitti, armon päivä valkeni. Haudan hirmut Kristus voitti, vankeuden vangitsi. Kärsitty on tuomiomme, noussut armonaurinkomme." Virsi 84:ensimmäinen säkeistö.

Rakas Lähimmäiseni,  "Kristus nousi kuolleista, kuolemalla kuoleman voitti, ja haudassa oleville elämän antoi." virsi 90. Jeesus ilmestyi opetuslapsilleen useita kertoja ennen taivaaseen astumistaan. Suuri ilo valtasi opetuslasten sydämet ja heistä tuli ylösnousseen todistajiia. Kaikki kohtaamiset on kerrottu tarkasti Raamatussa. Me olemme saaneet elämässämme elää todeksi elävän Vapahtajamme läsnäolon ja voiman. Jeesus on toivomme! Iloitaan pååsiäisen ilosanomasta! Riemullista pääsiäistä Sinulle, Lähimmäiseni!

I Tess. 4:13:  Tahdomme veljet, teidän olevan selvillä siitä, mitä tapahtuu kuoleman uneen nukkuville, jotta ette surisi niin kuin nuo toiset, joilla ei ole toivoa." 
Juha Vähäsarja  kertoo: "Kuoleman edessä vain kristityillä on toivo. Jeesus on kuollut ja noussut kuolleista ja kukistanut kuoleman pelottavan vallan. Jos Jeesuksen voittoon ei uskota, joudutaan keksimään omia tarinoita, joilla kuoleman todellisuutta koetetaan pehmentää. Kuolevaa saatetaan lohduttaa ammatin tuomalla auktoriteetilla luvaten, että kuolemaa ei itse asiassa ole. Tai kehitetään armollinen jälleensyntymisoppi, jonka mukaan menneitä virheitä  voidaan korjata seuraavassa elämässä. Tai kerrotaan, että kaikki pääsevät taivaaseen, sillä Jumala on olemassa, mutta sellainen Jumala, joka ei rakkaudessaan voi tuomita ketään helvettiin.
Mutta vain sinulle, joka rakastat totuutta, ja huudat avuksesi Jeesuksen nimeä, on luvattu toivo kuolemassa. Vain sinulle on voimassa ikuinen sanan lupaus, että sinä pelastut Jumalasi iloon. Sinulle ei tapahdu mitään pahaa, kun kuolet Jeesukseen turvaten. Sinä vain nukahdat, niinkuin pieni lapsi kehtoon ja kun heräät, olet kotona."

Tänä aamuna, 28.3.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: