perjantai 11. maaliskuuta 2016

"Kätes meille suo, ohjaa Isän luo.

Rakas Lähimmäiseni, eilen illalla oli Lähimmäisyhdistyksen vuosikokous. Sydämeni riemuitsi siitä, että monta nuorta, innokasta ihmistä tuo uutta tulta lähimmäistyöhön. Jumala on herättänyt heidät sanallaan: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi." Herra siunatkoon uuden hallituksen työn! Herra siunatkoon kaikkia lähimmäisiämme Jumalan huolenpidolla ja rakkaudella!

Kun illalla läksimme kotiin, kadulla oli suorastaan pääkallokeli. Jalat luistelivat sinne tänne. Otetaan sauvat avuksi, että selviämme, ja piikit kenkiin! 

Jumalan tie on suora ja turvallinen, sanoo Hebrealaiskirje: "Oikaiskaa siis hervonneet kätenne ja halvaantuneet polvenne! "Kulkekaa suoria polkuja", jottei ontuva jalkanne menisi sijoiltaan, vaan pikemminkin parantuisi."

Juha Vähäsarja jatkaa: "Jumala kehottaa ojentamaan masennuksessa hervonneet kädet ja pelosta halvaantuneet polvet ja kulkemaan Jumalan suoria polkuja. Ontuvalla ei ole varaa mutkaisiin polkuihin, sillä jalka voisi mennä sellaista kulkiessa vain pikemmin sijoiltaan. Suora polku, totuudellisuus vaelluksessa, tekee vapaaksi. Jotta voisi parantaa, on paljastettava sairaus. Lääkäri voi leikata vasta kun sairauden laatu ja aiheuttaja ovat selvinneet. Jumalan tiet ovat suoria ja selkeitä, mutkikkaiksi ne ovat tulleet ihmisten tekeminä.
Jos vaellus pelottaakin, niin pelkää, mutta kulje Jumalan osoittamaa suoraa tietä. Näin pääset perille. Saatat jopa parantuakin, jos niin on Jumalan tahto., mutta se ei ole pääasia. Pääasia ei ole matkan laatu, vaan perille pääsy:"

"Jeesus johdata tiemme kulkua. Auta, että kiiruhdamme. jälkiäsi noudatamme. Kätes meille suo, ohjaa isän luo." virsi 388; 1.

Tänä aamuna. 11.3.2016, rakkaudella Mummi.

1 kommentti:

mummi kirjoitti...

WIlson Soro, tervetuloa lukijoideni joukkoon. Herra siunatkoon Sinua! Mummi