keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Etsivä löytää

Oletko Sinä etsijä, Lähimmäiseni? Mitä Sinä etsit? Etsitkö itseäsi, etsitkö onnea, etsitkö sisäistä rauhaa? Jeesus sanoo vuorisaarnassaan näin: ”Etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan, niin kaikki tämä teille annetaan.” Matt. 6.33. Tuo ” kaikki tämä” on Jumalan huolenpitoa, josta Jeesus kertoo rikkaasti ja pyytää meitä luottamaan Jumalan apuun. Hän opettaa meille pyhää huolettomuutta. Jumala pitää meistä huolen, mutta meidän tulee kertoa Jumalalle, Isällemme, kiitoksen kanssa kaikki se, mitä me tarvitsemme, mitä me kaipaamme.

Silloin kun etsimme Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan, meidän tulee etsiä Jeesusta, koska Jeesus on ovi Jumalan luo. ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.” Joh. 3.16. Sinä saat rukouksessa pyytää: ”Tule Jeesus minun elämäni Herraksi, pelasta minut.” Hän tulee Pyhän Hengen kanssa ja antaa Sinulle rauhan, sillä Hän pesee sinun sydämesi puhtaaksi kaikista synneistä. Huomaat, että Pyhä Henki alkaa johdattaa Sinua. Jeesus liittää Sinut Taivaalliseen Isääsi. Olet Hänen oikea lapsensa ja perillisensä.

Jeesuksen seurassa Sinulla on sisäinen rauha. Jeesuksen armo on Sinun jokapäiväinen lahjasi, kun viet takkasi Vapahtajallesi. Isän lapsena opit tuntemaan itsesi, sillä Luojasi vahvistaa ja rohkaisee Sinua elämään omaa elämääsi Hänen lähellään. Jumala rohkaisee Sinua ottamaan käyttöösi ne lahjat, jotka Hän on Sinulle antanut. Jeesus opettaa Sinut rakastamaan. Sinä näet, että elämällä on pituus, leveys, korkeus ja syvyys, ja huomaat, että Sinun onnesi on olla Jumalaa lähellä. Olet löytänyt Jumalan valtakunnan ja kaiken muun sen kanssa. Olet kahden maan kansalainen.

Onnittelen Sinua, Lähimmäiseni! Kehotan Sinua pysymään Jeesuksen seurassa kaikki päiväsi. Jeesus on Ystävämme, joka ei koskaan hylkää eikä petä. Minä voin sen todistaa Sinulle kolmenkymmenenviiden vuoden kokemuksella. Kiitetään ja ylistetään Jumalaa pelastuksen lahjasta!

Tänä aamuna, 20.1.2010, rakkaudella, Mummi