perjantai 19. maaliskuuta 2010

Lähetysjuhla

Rakas Lähimmäiseni, ensi kerran elämässäni kärsin korvasärystä. Se sekoitti elämäni. Läksin varhain aamulla etsimään apua kipuuni. Kiitos Herralle, että pienten mutkien jälkeen apua tulikin. Nyt tiedän, millaista lapsilla on ollut korvakivun kanssa. Urheita olette, kaikki pienet potilaat!

Eilen, kuin kipu jo hellitti, saimme viettää ikimuistoisen 40-vuotisjuhlan Suvilahden lähetyspiirissä. Lähetyspappi Maaria ja lähetyssihteeri Riitta kokosivat meidät yhteiseen kahvihetkeen ja muisteloihin. Vuosia sitten yhdessä koetut hetket muistuivat mieliin ja elimme niitä uudelleen nauraen vedet silmissä. Saimme laulaa paljon vanhoja tuttuja virsiä. Ne siunasivat meitä, samoin kuin puheet, joista jäi paljon ajateltavaa vielä kotihetkiinkin. Taas nähtiin, että se yhteys, jonka Jeesus antaa, kestää yli vuosikymmenten. Yhtä rakkaita olimme toisillemme vielä, kuin silloin lähetyspiirissä. Joku piiriläinen on ollut mukana seitsemänkymmenluvulta tähän päivään asti, ja työ jatkuu. On tärkeätä, että kaikki rukoilemme lähettien puolesta! Työ lähetysmailla tarvitsee kaikkien uskovien tuen. Ja muistetaan kaikkia niitä, jotka joutuvat vainon kohteeksi uskonsa tähden. Oma, rakas lähetyspappimme, Juhani, evästi meitä jo ikääntyneitä lähetyspiiriläisiään Raamatun sanalla ja Arto säesti virret, kun veisasimme, että katto kohoili! Kaikki saimme lähteä juhlasta kukkien kanssa. Kiitos, hyvästä yhteisestä hetkestä, Taivaanisälle ja jokaiselle läsnäolleelle, kuitenkin erityisesti Maarialle ja Riitalle!

"Ylitse kaikkien rajojen sana on vietävä yhteinen. Kristuksen armo ja rakkaus on meille elämä, pelastus. Joka päivä eteemme avautuvat uudet mahdollisuudet ja tiet. Sinä johdatat meitä maailmaan ja voimaa suot yhä uudestaan. Sinä kannat, sinä viet, sinä kannat, sinä viet."

Tänä iltana, 19.3.2010, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Hei ystäväni mummi!
Ajattelin kirjoittaa tähän kohtaan viestiä sinulle.
Sanoin omalla sivullani,että tulen iltapäivällä blogiisi, mutta en muistanut lasten vierailua.
Laitoin kuitenkin itseni lukijaksesi juuri ennen heidän tuloaan.Kolme tytärtamme oli meillä myös ja vanhimman tytön mies myöhemmin.
Sinulla oli korvasärkyä,kiitos Jumalalle,kun sait avun.
Teillä on ollut lähetyspiirissä todellakin ikimuistoisa juhla,40-vuotta. Loistavaa,että työ jatkuu.Lähettien puolesta rukous on tärkeää,kuten lähetystyö yleensä.
Virsissä on lohdulliset sanat,olen iloinen, kun saitte kokea sitä yhteyttä, mitä Jeesus antaa.
Ja on tärkeää muistaa niitä,jotka joutuvat vainon kohteeksi,jopa kuolemaan,ja heitä on paljon.
Tämä laulu on hyvä,olen joskus laulanut tätä,mutta en millään löydä nuottia:
Ylitse kaikkien rajojen
sana on vietävä yhteinen
Kristuksen armo ja siunaus
on meille elämä pelastus.

Tarkoititkohan täällä omassa blogissa vastaamista,lähettämistä,
huomaan etten osaa kuin sanoa,että sanavahvistukseen laitetaan nuo kirjaimet ja joskus ne pitää laittaa uudelleen ja painaa taas julkaise kommentti?


Muistetaan toisiamme rukouksin.
Runsasta Jumalan siunausta ja rauhaa!

mummi kirjoitti...

Kirsti rakas, kiitos että olet tullut lukijakseni! Kiitos, että jaksat lähettää viestejä, iloitsen niistä! Äsken kirjoitin Sinulle pitkän vastauksen, mutta kun lähetin sen, oli yhteys poikki. Tämä on usein ongelmani. Nyt lopetan lyhyeen, että saan tämän perille Rakkaat terveiset Sinule ja perhekunnallesi! Mummi