lauantai 13. maaliskuuta 2010

Meille tärkeä Sana

Lähimmäiseni, Luukkaan evankeliumin kymmenennessä luvussa on jae, jossa Jeesus sanoo tärkeän viestin meille kaikille. Kun Hän lähettää seitsemänkymmentä opetuslastaan viemään Jumalan valtakunnan sanomaa ihmisille, Hän sanoo: ”Joka kuulee teitä, se kuulee minua ja joka hylkää teidät, hylkää minut, mutta joka minut hylkää, hylkää hänet, joka minut on lähettänyt.”

Tämä lause on meille varoitustaulu. Meidän on pidettävä Jumalan Sana kunniassa. Jeesuksen seuraajat ja Jumalan lähettämät profeetat ovat kirjoittaneet meille Raamattuun kaiken Jeesuksesta ja Jumalan tahdosta. Jos hylkäämme sanan, hylkäämme Jeesuksen. Mutta Jeesus sanoo vielä, jos hylkäämme Hänet, hylkäämme myös Jumalan, joka on Jeesuksen maailmaan lähettänyt. Ilman Jeesusta, meillä ei ole Jumalaa!

Jeesus on tie Jumala-yhteyteen. Jeesus on kompastuskivi monelle. Siinä on Jumalan salaisuus. Sinä ja minä pääsemme Jumalan lapsiksi ja perilliseksi, kun uskomme, että Jeesus on kuollut puolestamme Golgatan ristillä. Hän on syntiemme sovittaja ja kuoleman voittaja. Jeesuksen armoveri vihmoo meidät puhtaiksi kaikesta saastasta niin, että Pyhä Jumala ottaa meidät lapsikseen ja perillisikseen. Kun olemme Jeesuksen armahtamia Jumalan lapsia, meillä on rauha Jumalan ja ihmisten kanssa ja saamme elää kaikki päivämme täällä Kolmiyhteisen Jumalan seurassa ja Hänen siunauksessaan. Siitä saamme kiittää joka päivä!

Sanan lukeminen ja sen kunnioittaminen on meille tärkeää. Jeesus sanoo: ”Te eksytte, koska ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa.” Matt.22.29. Sananlaskujen kirjassa neljännessä luvussa jae 22 lupaa, että Jumalan Sana on lääke meidän ruumiillemme. ”Me emme elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta Sanasta, joka Jumalan suusta lähtee”! Kokeile, Lähimmäiseni, tätä ruokavaliota! Suosittelen sitä, sillä olen tänään terveempi kuin nelikymppisenä. Kiitos Jumalalle!

Tänä aamuna, 13.3.2010, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

kaisa jouppi kirjoitti...

Kiitos Airi!
"Terveempi tänään, kuin nelikymppisenä", sopii minuunkin.
Jeesus on Herra!

Mummi kirjoitti...

Totisesti Jeesus on meille elämä ja autuus! Hän on myös meidän haavaimme parantaja. Kipumme ja syntimme Hän on kantanut ristille. Armo tekee meidät vapaiksi ja Isän rakkaus hoitaa ja antaa levon. Siinä on terveytemme. Jeesus on Herra! Kiitos Kaisa-ystävä!