keskiviikko 31. elokuuta 2011

Jumala antaa tehtävän.

Rakas Lähimmäiseni, kun Jumala oli kutsunut mieheni luokseen, alkoi pohjaton ikävä. Viisikymmentä vuotta olimme eläneet yhdessä ilot ja surut. Aamuyön tunnit itkin ikävääni. Silloin kysyin Jumalalta: "Mitä minä alan tehdä, että selviän tästä ikävästä?" Korviini tuli vastaus: "Kirjoita isoja ja pieniä ihmeitä". "Niitäkö, joita olen nähnyt ja kuullut?" Minä uskon ihmeisiin, koska uskon elävään Kolmiyhteiseen Jumalaan ja tiedän Vapahtajani elävän.

Näin Jumala antoi minulle tehtävän, johon tartuin katselemalla päiväkirjojani. Mieleen muistui monia tapahtumia, jolloin sain ihmetellä Jumalan hyvää johdatusta ja voimaa. Näistä kerron Sinulle, että sinäkin saat ihmetellä Jumalan voimaa ja näyttäytymistä tavallisen ihmisen elämässä ja ympäristössä. Jumalan teot, ihmeet, ovat meille uskon vahvistusta. Tärkeintä on se, että nimemme on kirjoitettu Taivaan kirjaan ja olemme Jumalan lapsia. Tärkeintä on se, että elämme tämän elämämme Jumalan lapsina, Vapahtajamme armon varassa ja Pyhän Hengen johdatuksessa. Kasteessa Jumala on ottanut meidät lapsikseen ja ehtoollinen on Vapahtajamme armonateria, joka pitää meidät lähellä Jumalaa.

Kun olin koonnut isoja ja pieniä ihmeitä kansioon, panin sen kaappiin ja keskityin arkiasioihin. Eräänä yönä katselin Tv7:stä "Elämän virta" ohjelmaa. Raija Ahvenainen - Rantala alkoi profetoida suoraan sydämeeni jotenkin näin: "Sinä, joka olet saanut Jumalalta sanat siihen kirjaan ja olet pannut sen kaappiin. Ota se sieltä käteesi ja tee se valmiiksi. Sitä tarvitaan!" Kiitin Jumalaa näistä sanoista ja aloin järjestellä "ihmeitä" kirjaksi, jonka tuoton haluan antaa kokonaan Herran työhön.

Rakas Jumala, anna minulle viisautta tähän kokoamistyöhön. Siunaa näiden "isojen ja pienten ihmeiden" matka Sinun kunniaksesi, rakas Jumala, ja lähimmäisilleni siunaukseksi! Aamen

Tänä aamuna, 31.8.2011, rakkaudella Mummi

3 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Ai kun kva kun aloitat kirjoittamaan.
Siunausta siihen työn ja voimia sinulle!

mummi kirjoitti...

Uskotaan Raijan profetiaa, että sitä kirjaa tarvitaan. Herra itse sen siunatkoon. Mummi

pau kirjoitti...

Odotan uutta kirjaasi :)
Jeesuksen varassa ja kanssa eteenpäin, ystävä!
Muista matkaani su-la :)