lauantai 10. syyskuuta 2011

Jeesus, parantajamme

Rakas Lähimmäiseni, huomisen lepopäivän aihe on Jeesus, parantajamme. Kirjaan Sinulle "Sanan ajasta" tulevan sunnuntain asiat:

"Jos puu on hyvä, sen hedelmäkin on hyvä, mutta jos puu on huono, sen hedelmäkin on huono. Hedelmästään puu tunnetaan. Te käärmeen sikiöt, kuinka teidän puheenne voisi olla hyvää, kun itse olette pahoja! Mitä sydän on täynnä, sitä suu puhuu. Hyvä ihminen tuo hyvyytensä varastosta esiin hyvää, paha ihminen pahuutensa varastosta pahaa. Minä sanon teille: jokaisesta turhasta sanasta, jonka ihmiset lausuvat, heidän on tuomiopäivänä tehtävä tili. Sanojesi perusteella sinut julistetaan syyttömäksi ja sanojesi perusteella sinut tuomitaan syylliseksi." Matt. 12:33-37.

Ps. 30: 3-6, 12-13 tai Ps. 146:5-10; Sananl. 18:4-8,21; Jaak. 3:2-12. Liturginen väri vihreä. kaksi kynttilää. virsi 333.

Haavojen Kristus, kirkkauden Kristus, surujen Kristus, salaisuuksien Kristus, me annamme itsemme ruumiimme ja sielumme sinun suojelukseesi tänä päivänä ja aina. Hylättyjen Kristus, köyhien Kristus, itkevien Kristus, sinun läsnäolosi olkoon meidän turvamme, sinun läsnäolosi olkoon meidän rauhamme tänä päivänä ja aina."

Iankaikkinen Isä, ylistys ja kiitos Sinulle, että annoit meille Poikasi Jeesuksen Kristuksen pelastajaksi! Hän on meidän parantajamme.Hän on meille jokaiselle tie, totuus ja elämä! Aamen

Tänä päivänä, 10.9.2011, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: