perjantai 2. syyskuuta 2011

Jumala otti lonkkakivun pois

Rakas Lähimmäiseni, kerron Sinulle ihmeen, joka tapahtui minulle oman kotini olohuoneessa Vaasassa, kun Martti Kallionpää rukoili Seinäjoella.

Minulla oli ollut oikea lonkka kipeä jo pari viikkoa. Kävely oli vaikeaa. Mieheni kehotti lääkäriinmenoa. Autossa piti olla iso tyyny istuimella, ettei penkin reuna painanut kipeää kohtaa. Eräänä iltana katselin "Sateet lähetä"-ohjelmaa nojatuolissani ja jalkani olivat edessäni rahilla. Martti Kallionpää sanoi: Nyt rukoillaan. Sinäkin, joka istut siellä olohuoneessasi, ota vastaan Jumalan parantava kosketus!" Sanoin Jumalalle: "Isä, sinä kuulit nuo Martin sanat. Olen tässä edessäsi. Kosketa minua Pyhän Henkesi kanssa ja ota tuo lonkkakipu pois."

Silloin tapahtui ihme. Oikeaa jalkaani pitkin liikkui joku lonkasta varpaisiin. Aloin kiittää jo: "Kiitos, Herra, kun kosketit, kiitos, että otit kivun pois."
Noustuani seisomaan huomasin, että kipu oli tosiaan poissa. Lääkärireissua ei tarvittu. Kiitos Jumalalle! Aamulla mieheni ihmetteli, kun en enää liikannut jalkaani. Kerroin, että Seinäjoella rukoiltiin ja minun lonkkani parani omassa olohuoneessamme!

Kiitos siitä, rakas Jumala, että Sinä haluat parantaa tänä päivänäkin meidät, kun rukoillaan Jeesuksen voimallisessa nimessä. Aamen.

Tänä aamuna, 3.9.2011, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Terttumarja kirjoitti...

Ihmeitä tosiaankin tapahtuu, pieniä ja isoja.
Minäkin odotan vielä ihmettä tapahtuvaksi.
Mutta Jumala vastaa tavallaan ja ajallaan. Ehkä vasta tuonpuoleisessa elämässä.

Anonyymi kirjoitti...

Amen!!

Jumala antanut sinulle lapsenomaisen uskon ja luottamuksen! ja ihmeitä tapahtuu!! Seija

Anonyymi kirjoitti...

aamen!

mummi kirjoitti...

Kiitetään, rakkaat ystävät Jumalan hyvyydestä. Jeesus vei ristille kaikki meidän sairautemme ja syntimme, että me parantuisimme! Mummi