perjantai 9. syyskuuta 2011

Jumalan täsmähoitoa

Rakas lähimmäiseni, pimeä on maailmani, kun herään kello viisi. Taivas on paksujen pilvien peitossa ja täksi päiväksi on luvattu sadetta. Ulkona on vielä 12,1 astetta lämmintä. Saamme varmaan pitkän ja kauniin syksyn.

Kerroin eilen Lähimmäisillassa ystäville, kuinka Jumala pelasti minut ystävän kautta syvältä aallon pohjalta eräänä päivänä. Silloin eräs ystävä sanoi, siinä näemme että Jumalalla on täsmähoitoa! Aamen, totisesti, Jumalalla on täsmähoitoa!

Eräänä päivänä olin voimansa tunnossa olevan nuoren miehen asiakkaana. Kun pyysin häneltä vielä yhtä pientä palvelusta, hän sanoi: "En ehdi nyt, huomaatko kuinka paljon täällä on asiakkaita." Minä sanoin: "Minäkin olen yksi asiakas". Hän jatkoi tylysti: "Lähde vain kotiisi, sinua on palveltu jo ihan tarpeeksi!" Lähdin itkien. Kun tulin kotiin ja kerroin itkien syvän suruni mieheni kuvalle, että vanhoja naisia ei enää ehditä palvella. Nyt en jaksa mitään! Silloin soi puhelin. Ystävä soitti: "Astu nyt autoon ja tule meille syömään. Täällä on ruoka valmiina."

Kiitos rakas Jumala siitä, että Sinä lähetät avun oikeaan aikaan! Jeesus näki itkevän sydämeni ja Pyhä Henki herätti ystävän auttamaan. Silloin näin todella Sinun täsmähoitoasi, Kolmiyhteinen Jumala! Kiitos hyvästä hoidostasi! Aamen.

Tänä aamuna, 9.9.2011, rakkaudella Mummi

3 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Jumalle kiitos, hänellä on meille aikaa.
Me ihmiset usein olemme kiireisiä emmekä aina ajattele lähimmäisen parasta.

Hyvää ja siunattua syksyä sinulle.

kaisa jouppi kirjoitti...

Nyt otti hermoihin täälä Hälvälläkin.
Kannattaa valittaa palvelun laadusta, vaikka esimiehelle tai jollekin vastaavalle.
Palvelun pitää olla asiallista ja vastauksien asiallisia, vaikka kuinka "ottais pattiin.
Grrrrr....

Ihanastippa Herra sua sitten lohdutti :)

mummi kirjoitti...

Rakkaat, Sylvi ja Kaisa. Poikani lähetti kyselyn ja pyysi vastausta. Ei tullut. Ala-arvoinen palvelu ja ala-arvoinen johto siinä liikkeessä. Sen voi kiertää kaukaa! Mummi