keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Jeesus antaa synnit anteeksi

Rakas Lähimmäiseni, "Sinun luoksesi kaikki tulevat. Syntimme ovat meille liian raskaat, mutta sinä annat ne anteeksi." Psalmi 65:4 Tämä on päivän lause "Sanan ajassa."

Syyllisyys on raskas taakka. Parhaiten sen tietää varmaan vankilassa istuva rikkomustaan sovittava ihminen. Kun hän saa kuulla ilosanoman Jeesuksesta ja saa syntinsä anteeksi, hänellä alkaa uusi elämä. Hän on vapaa, vaikka istuu vankilassa! Monet heistä ovat voimallisesti todistaneet Vapahtajastaan.

Me, jotka kuljemme vapaina, mutta syyllisyys painaa yöllä ja päivällä, kuulemme Psalmin tekstin: Kaikki syylliset voivat saada syntinsä anteeksi, kun tulevat Jeesuksen luo. Jeesus on tullut, että meillä olisi rauha, emmekä enää eläisi synnin orjuudessa. Jeesus armahtaa ja vapauttaa vapauteen!

Jokapäiväisessä kanssakäymisessä voimme loukata lähimmäistämme. Onneksi meillä on omatunto, joka herättää pyytämään anteeksi. Rukouksessa voimme kertoa asian ensin Isälle ja sitten pyydämme anteeksi häneltä, jota vastaan olemme rikkoneet. Jeesus on läsnä. Anteeksiantamus vapauttaa ja yhdistää Jumalan rakkauden siteellä!

Rakas Jumala, kutsu meidät kaikki syntiset ihmiset Jeesuksen luo, niin että Vapahtajamme saa armahtaa meidät ja meistä tulee Sinun lapsiasi ja iankaikkisen elämän perillisiä. Kiitos tästä rakkauden lahjasta, laupias Jumala! Anna meille voima todistaa Jeesuksesta! Aamen.

Tänä aamuna, 28.9.2011, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Kiitos taas tämän aamun sanasta!
Tänä aamuna aurinko paistaa ja luonto loistaa syksyn väreissä. Vaikka en pidä syksystä ja sitä seuraavasta pimeydestä, niin on kuitenkin ihanaa huomata, kuinka taivaallinen Isämme haluaa ilahduttaa meitä upeilla väreillä.

Siunausta tähän päivääsi!
Lähden koiranpennun kanssa värikkääseen metsään.

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, Sinulla on uskollinen ystävä, pieni koiranpentu ja iloitset syksyn väreistä ulkoillessanne. Leppoisia kävelyretkiä teille! Minä pidän syksystä, sen värien vuoksi ja sen haasteiden vuoksi. Ilo voittaa laiskuutensa, kun lähtee tuuleen ja sateeseen ulkoilemaan. Kaikille lukijoilleni toivon rohkeutta voittaa pimeys ja tuulet ja lähteä liikkumaan! Mummi