perjantai 30. syyskuuta 2011

"Kristuksen oppi"

Rakas Lähimmäiseni, kun herään kello kolme, ulkona on 14,4,astetta lämmintä. Eilen ennustettu lämpöaalto on tosiasia. Sadepilvet, jotka ovat peittäneet taivaan jo viikkoja, ovat poissa ja sinisellä taivaalla näkyy valkoisia pilviä. Ehkä saamme aurinkoisen ulkoilupäivän. Herra sen tietää!

Sanan ajassa päivän luku on Johanneksen toinen kirje. Siinä Johannes muistuttaa: "Kuka ikinä menee edemmäksi eikä pysy Kristuksen opissa, hänellä ei ole Jumalaa; joka siinä opissa pysyy, hänellä on sekä Isä että Poika." Johannes varoittaa vääristä opeista, joita tänäkin päivänä runsaasti tarjoillaan: "Jos joku tulee teidän luoksenne eikä tuo tätä oppia, niin älkää ottako häntä huoneeseenne älkääkä sanoko häntä tervetulleeksi; sillä joka sanoo hänet tervetulleeksi, joutuu osalliseksi hänen pahoihin tekoihinsa."...."ja nyt rouva, minulle on sinulle pyyntö, ei niin, että kirjoittaisin sinulle uuden käskyn, vaan minä kirjoitan sen, joka meillä alusta asti on ollut, että meidän tulee rakastaa toinen toistamme. Ja tämä on rakkaus, että me vaellamme hänen käskyjensä mukaan. Tämä on käsky, että teidän, niinkuin olette alusta asti kuulleet, tulee siinä vaeltaa."

Rakas Jumala, Kirkasta Sanasi meille Pyhän Hengen kanssa niin, että me siinä pysyisimme. Jeesus, yhdistä kaikki seuraajasi rakkauden sitein niin, että maailma uskoo, että Sinä olet tullut meidät pelastamaan. Ota kaikki sukulaisemme ja ystävämme omiksesi, Jeesus, Vapahtajamme! Tätä pyydämme, Jeesus, Sinun nimessäsi. Aamen.

Tänä aamuna, 30.9.2011, rakaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Siunausrikasta viikonloppua sinulle !♥

mummi kirjoitti...

Sylvi rakas, kiitos toivotuksestasi!Sinulle ja perheellesi toivon myös runsasta Herran siunausta!