sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Rukous, turvallinen Isän syli.

Rakas Lähimmäiseni, kun Jeesus Kristus, Vapahtajani, tuli elämääni, tuli rukous vahvaksi tekijäksi arkeeni. Tiesin, että Taivaallinen Isäni kuulee rukoukset, siksi olen puhunut Hänelle aina kaikki asiani. Seurakunnassa olemme olleet rukousyhyeydessä koko uskonelämäni ajan. Raamattupiirit, lähetyspiiri, rukousyhteys kirkon takapenkillä työstä päästyäni kello 14, Missio-rukousyhteydet ja Arkipäivän rukoushetket jo viidentoista vuoden ajan!

Kun seurakunnassamme oli Missio vuonna 1996, rukoilimme jokaisena tiistaina ajankohtaisten asioiden puolesta, mitä Missiossa kulloinkin oli. Kun Missio oli ohi, rukoukset loppuivat, silloin eräs minulle tuntematon mies soitti minulle, että Jumala oli puhunut hänelle: "Tiistairukouksia pitää jatkaa, niitä tarvitaan." Kiitin miestä siitä, että hän välitti meille Jumalan viestin. Kirkkoherra kehoitti alkamaan Arkipäivän rukoushetket tiistaisin. Ne hetket ovat olleet siunatut hetket niille, jotka ovat ne löytäneet. Olemme saaneet paljon rukousvastauksia ja moni tulija on löytänyt Vapahtajansa elämänsä Herraksi. Kiitämme hyvää Jumalaa hänen rakkaudestaan lapsiansa kohtaan! Rukous on turvallinen Isän syli jokaiselle apua tarvitsevalle Jumalan lapselle.

Rakas Jumala, anna jokaiselle lapsellesi rukouksen lahja. Jeesus sanoo meille: "Totisesti totisesti minä sanon teille; jos te anotte jotakin Isältä, on hän sen teille antava minun nimessäni. Tähän asti te ette ole anoneet mitään minun nimessäni; anokaa, niin te saatte, että teidän ilonne olisi täydellinen." Joh. 16:23-24.

Tänä aamuna, 4.9.2011, rakkaudella Mummi

3 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Olet ollut ahkerana Jumalan käytössä.
Kiitos!
Ihana asia.
Hyvää siunattua pyhäpäivää sinulle!

mummi kirjoitti...

Sylvi rakas, kun rukoilemme, Jumala siunaa runsaasti meitä. Siitä tulee se turvallisuus, se Isän syli, jossa on hyvä olla. Esirukouksessa tulee siunaus sille, jonka puolesta rukoillaan ja myös sille, joka rukoilee. Kiitetään siitä Taivaallista Isää. Rukouksessa myös Jeesus on läsnä. Mummi

mummi kirjoitti...

Ja , kuten Jumala on luvannut Pyhä Henki toimii! Mummi