tiistai 2. huhtikuuta 2013

Jumalan valtakunnan kansalaisena.

Rakas Lähimmäiseni, olemme saaneet viettää pääsiäistä, meidän Herramme, Jeesuksen Kristuksen, voitonjuhlaa! Jeesus on tuonut Jumalan valtakunnan lähelle meitä. Hän on tehnyt meistä Jumalan valtakunnan kansalaisia jo täällä maailmassa, jossa raha ratkaisee. Kuinka erilaiset arvot Jeesus tuokaan meille, kun Hän tekee meistä Jumalan lapsia ja Jumalan valtakunnan kansalaisia. Oletko miettinyt sitä?

Luukkaan evankeliumista löydän muutamia määreitä Jumalan valtakunnasta. 17:20-23 Jeesus sanoo:"Ei Jumalan valtakunta tule nähtävällä tavalla, eikä voida sanoa: Katso täällä se on tahi tuolla; sillä katso, Jumalan valtakunta on sisällisesti teissä. Tulee aika, jolloin te haluaisitte nähdä edes yhtä Jumalan Pojan päivää, mutta ette saa nähdä. Ja teille sanotaan: Katso, tuolla hän on! Katso täällä! Älkää menkö sinne älkää juosko perässä." ja Jeesus sanoo Luukas 18: 16-17: Sallikaa lasten tulla minun tyköni älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta. Totisesti minä sanon teille, joka ei ota vastaan  Jumalan valtakuntaa niinkuin lapsi ei pääse sinne sisälle."

Pääsiäisen lahja meille on ylösnoussut kuoleman voittaja, meidän Vapahtajamme,Jeesus Kristus, joka haluaa kohdata jokaisen ihmisen henkilökohtaisesti. Se on ilosanoma Jeesuksesta! Hän ottaa pois synnin ja syyllisyyden jokaiselta katuvalta ihmiselta ja tulee Pyhän Hengen kanssa sydämeen asumaan.

 Silloin Sinusta tulee Jumalan lapsi ja Jumalan valtakunnan kansalainen. Huomaat, että Jumalan valtakunta on sisällisesti sinussa.Sydämessäsi on rauha. Jeesus, Vapahtajasi, on lähempänä kuin lähin puhelin. Auttajasi on aina läsnä, koska Jeesus asuu sinussa, Hän puhuu sinun sydämellesi. Voit ottaa sanoman vastaan niin kuin lapsi, ilman, että alat sitä järjellä selittää. Jumala puhuu Pyhän Hengen kautta sydämelle, sitä ei meidän järkemme käsitä.

Kiitos, rakas Jumala, Jeesuksen täytetystä työstä! Kiitos, että lähetit Poikasi maailmaan pelastamaan meidät kuolemasta! Kiitos siitä, että nyt saamme olla Sinun valtakuntasi kansalaisia jo täällä ja pääsemme kerran luoksesi taivaan iloon rakkaittemme luokse! Ylistys ja kiitos Nimellesi, Pyhä Jumala!

Tänä aamuna, 2.4.2013, rakkaudella Mummi.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kirjoitus, ihana sanoma! Iloitaan! Tavataan pian!

t: P & pikku-E

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Anonyymi, Ilosanoma Jeesuksesta on ihana sanoma, kaikille tarpeen! Mummi