keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

"Tulevaisia me etsimme"

Rakas Lähimmäiseni, kiitos nousee sydämestä, sillä nukuin puoli kahdeksaan. Isä varjeli ja suojeli! Minulle sanotaan tänä aamuna Jesajasta: "Etkö ole oppinut, etkö ole kuullut, että Herra on ikuinen Jumala, koko maanpiirin luoja? Ei hän väsy, ei uuvu, tutkimaton on hänen viisautensa. Hän virvoittaa väsyneen ja antaa heikolle voimaa. Nuoretkin väsyvät ja nääntyvät, nuorukaiset kompastuvat ja kaatuvat, mutta kaikki, jotka Herraa odottavat saavat uuden voiman, he kohoavat siivilleen kuin kotkat. He juoksevat eivätkä uuvu, he vaeltavat eivätkä väsy."

Viime sunnuntain aihe oli Jumalan kansan koti-ikävä. Minäkin ikävöin päästä Isän luo, varsinkin kun rakas puoliso on jo sinne päässyt. Minulla on jalat maassa ja sydän taivaassa. Etsin jopa tästä ihmekoneesta lauluja "Kahden maan kansalaisista". Tuli surumieli, sillä olin sillä hetkellä yksinäinen mummi Korkeamäeltä!

Nyt olen sulatellut muutaman päivän sunnuntain saarnaa. Kun heräsin, oli täysin selvää, että olen Isän lapsi, Jeesuksen pelastama, Taivaan kansalainen. Tuo Jesajan rohkaiseva lupaus voiteli sydäntäni. Luin uudelleen sunnuntain tekstin, Hebr. 13: 12-16: Sentähden myös Jeesus, pyhittääkseen omalla verellään kansan, kärsi portin ulkopuolella. Niin menkäämme siis hänen tykönsä "ulkopuolelle leirin", hänen pilkkaansa kantaen; sillä meillä ei ole täällä pysyväistä kaupunkia, vaan tulevaisia me etsimme. Uhratkaamme siis hänen kauttansa Jumalalle joka aika kiitosuhria, se on huulten hedelmää, jotka hänen nimeänsä ylistävät. Mutta älkää unohtako tehdä hyvää ja jakaa omastanne, sillä senkaltaisiin uhreihin Jumala mielistyy."

Kiitos, rakas Isä, että Sinun lapsesi saavat Sinulta voiman jokaiseen päivään! Kiitos, että saamme elää Kansasi täysivaltaisina jäseninä, Jeesuksen tähden, kaikki päivämme. Kiitos, että Jeesus on valmistanut meille kaikille iankaikkisen kodin Isän luona! Aamen

Tänä aamuna, 24.4.2013, rakkaudella Mummi.


2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Taivaan koti odottaa meitä, kunhan aika tulee.
Kiitos ja siunausta sinulle1

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, ihmeellineb on Jumalan rakkaus, Jeesus on valmistanut meille pysyvän asuinsijan. Sitä täällä odotamme! Mummi