tiistai 16. heinäkuuta 2013

Ilo Isän hyvyydestä!


Rakas Lähimmäiseni, herään kello neljä. Isä tuo eteeni rukousasioita, jotka eilen jäivät kesken, kun nukahdin. Kiitosaiheena on ilo siitä, että vanhakin oppii, kun on pitkämielisiä opettajia. Eilen opin viemään filmin videokamerasta DVD:lle! Sitten oli vaikeuksia katsoa se tekele, mutta kun aikani näpräsin, niin löytyihän se. Kiitos Isä, että autat ja annat auttajia!

Kun katson itätaivaalle, tuuli ajaa vaaleanpunaisia lampaanpilviä kirkkaansinistä taivaanpolkua pitkin suojaan. Pian aukeaa päivä poutapilville ja ukkoskuuroille, jotka tälle päivälle on luvattu. Ilmatieteilijät, nykyajan ennustajat, tarkkaavat Jumalan suunnitelmia työkseen!

Tälle päivälle on Sanan ajassa seuraava lause: "Viisauden luona ei ole katkeruutta, sen lähellä ei ole kärsimystä, on vain ilo ja riemu." Viis. 8:6. Siinähän on kuva taivaasta, Jumalan jatkuvasta läsnäolosta!

"Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut ja mistä he ovat tulleet?" Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen". Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veress. Sentähden he ovat Jumalan valtaistuimen edessä ja palvelevat häntä päivät ja yöt hänen temppelissään, ja hän, joka valtaistuimella istuu, on levittävä telttamajansa heidän ylitsensä. Ei heidän enää tule nälkä eikä enää jano, eikä aurinko ole sattuva heihin eikä mikään helle, sillä Karitsa, joka on valtaistuimen keskellä, on kaitseva heitä ja johdattava heidät elämän vetten lähteille, ja Jumala on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä." Ilm.7: 13-17. Ilo Isän hyvyydestä täyttäköön sydämesi, rakas Lukijani!

Tänä aamuna, 16.7.2013, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Tänään rukoilin, että kunpa tuo aika olisi nyt jo, sitten oli pakko lisätä, että kunhan kuuluisin sitten oikeaan joukkoon ja perheeni kokonaan myös!

mummi kirjoitti...

Kirsti rakas, Sinä turvaat Jeesukseen Kristukseen, Hän vie omansa taivaan iloon! Rukoillaan, että rakkaammekin turvaavat Vapahtajaan, iankaikkisen elämän antajaan! Mummi