sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Isän lähettämä Jeesus.

Rakas Lähimmäiseni, herään sateen rapinaan tänä lepopäivänä. Ystävien rukouspyynnöt nostavat Isän eteen. On hyvä yhdessä rukoilla Jeesuksen nimessä ja kiittää, sillä Kaikkivaltias Jumala kuulee ja auttaa! Sinuakin siunata tahdon Jeesuksen nimessä, rakas Lukijani!

Eilen luin Jesajaa, joka eli 700 vuotta ennen Jeesuksen syntymää. Kun Jesaja puhuu ennustuksensa Jeesuksen suulla, hänkin sanoo, että hänet on lähetetty sitomaan särjettyjä sydämiä. Jesaja tiesi, että Jumala lähettää Poikansa maailmaan pelastamaan kaikki ihmiset kuolemasta ja synnin orjuudesta! Jeesuksen harras rukous on, että maailma uskoisi, että Isä on lähettänyt hänet! Joh. 17: 8,18,21ja25. Liitän sinulle Jesajan ennustuksen siitä, kuinka Jeesus meitä virvoittaa!

"Herran, Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan ilosanomaa nöyrille, lähettänyt minut sitomaan särjettyjä sydämiä, julistamaan vangituille vapautusta ja kahlituille kirvoitusta, julistamaan Herran otollista vuotta ja meidän Jumalamme kostonpäivää, lohduttamaan kaikkia murheellisia, panemaan Siionin murheellisten päähän- antamaan heille- juhlapäähineen tuhkan sijaan, iloöljyä murheen sijaan, ylistyksen vaipan masentuneen hengen sijaan; ja heidän nimensä on oleva "vanhurskauden tammet", Herran istutus, hänen kirkkautensa ilmoitukseksi."

Rakas, Pyhä, Jumala, tänä kirkastussunnuntainakin kiitämme Sinua siitä, että lähetit Jeesuksen meidän Pelastajaksemme, Elämäksemme ja Voimaksemme! Aamen.

Tänä aamuna, 14.7.2013, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: