perjantai 5. heinäkuuta 2013

Jeesus, Pelastaja.


Rakas Lähimmäiseni, toivottavasti olet nukkunut hyvin. Minäkin nukuin pitkään, kaikki häiriöt olivat poissa. Ilo Isän hyvästä hoidosta ja levosta! Pilvipoutainen kesäaamu lupaa aurinkoa ja pilviä Pohjanmaalle, sanoo säätieteilijä. Suotuisaa päivää Sinullekin!

Paavali antaa meille ilosanoman ytimen yhdessä lauseessa: " Varma on se sana ja kaikin puolin vastaanottamisen arvoinen, että Kristus Jeesus on tullut maailmaan syntisiä pelastamaan, joista minä olen suurin." 1 Tim. 1:15. Paavali kertoo, kuinka hän tietämättömänä, epäuskossa,eläessään vainosi Jeesuksen seuraajia, mutta hän sai armon: " Minä kiitän häntä, joka minulle on voimaa antanut, Kristusta Jeesusta, meidän Herraamme, siitä, että hän katsoi minut uskolliseksi ja asetti palvelukseensa.

Armon saanut Paavali opettaa Timoteusta varoittamaan seurakuntaa vääristä opeista ja turhista jaarituksista. Niille, jotka elävät ilman Jumalaa, " laittomille, niskoitteleville, jumalattomille, murhamiehille", saarnataan lakia, että he näkisivät tilansa ja huomaisivat tarvitsevansa armoa. Armon saaneille on tärkeätä julistaa Jeesusta Kristusta, joka vaikuttaa uskon ja rakkauden ja antaa armon ja hyvän omantunnon.

"Mutta iankaikkiselle kuninkaalle, katoamattomalle, näkymättömälle, ainoalle Jomalalle, kunnia ja kirkkaus aina ja iankaikkisesti.! Aamen. 1 Tim. 1:17.

Tänä aamuna, 5.7.2013, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: