perjantai 19. heinäkuuta 2013

Paino-ongelma.

Rakas Lähimmäiseni, toivotan Isän hoitavaa läheisyyttä tähän päivääsi! "Hän on pitkämielinen ja suuri armossa"! Minun on tunnustettava Sinullekin, että puoli vuotta sitten ikimuistoisella Israelin matkalla lankesin ahneuden syntiin. Hotellien pöydät notkuivat toinen toistaan maittavampia herkkuja, ja minähän söin. Kotona vaaka näytti, että viisi kiloa oli tullut lisää viikossa! Isä armahda! Olihan siinä nestekertymääkin, mutta sääli vanhoja jalkojani. Kova on ollut yritys päästä edes entiseen painooni, jossa siinäkin on parikymmentä kiloa liikaa.

Poikani tuli vaimonsa kanssa minua katsomaan ja heillä oli toivoa tuova yllätys! Paasto kahtena päivänä viikossa voisi olla keino päästä liikakiloista! Eilen meillä oli paastopäivä. Mielenkiintoinen kokemus. En ole tiennytkään, että ruokapakkauksista löytyy kalorimäärät. Nyt tutkimaan tuoteselosteita ja laskemaan kaloreita. 500 kilokaloria on sallittu määrä paastopäivälle. Oli ilo koota ateriaansa eri vaihtoehdoista. Tuli syötyä hitaasti ja nauttien. Aina kun nälkä tuli, sai juoda lasin vettä. Olo oli hyvä ja nukutti hyvin.

Kiitos rakkaat, että annatte aseita tähän paino-ongelmaan mummille, joka ei jaksa kävellä. Uusi toivo heräsi. Uskon, että syksyllä, kun kaupungin meille lahjoittama kuntojumppa alkaa, paasto tehoaa vielä paremmin.

Rakas Jumala, anna hyvä apusi, kun yritämme hoitaa tätä Pyhän Hengen temppeliä. Kiitos, että armahdat meitä herkkuihin hervonneita. Kiitos, että tänäänkin hoidat läsnäolollasi jokaista lastasi! Aamen.

Tänä aamuna, 19.7.2013, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Runoystävä kirjoitti...

Kylläpä osuit asian ytimeen! Olen tässä reilun puoli vuotta yrittänyt oikein sinnitellen taistella painon kanssa. Onhan kiloja pudonnut, mutta nyt on ote hervonnut. Ehkäpä on syytä siirtyä toiseen systeemiin vaihteeksi. Minulla on kirjakin olemassa tuosta kahden päivän paastosta. Sitäkin olen joskus kokeillut. Mutta, mutta...

En halua lannistaa intoasi, vaan toivotan onnistumista ja iloa tähänkin päivääsi.

Lähden metsään mustikoita keräämään. Eilen olin kahteen kertaan ja sain ehkä kolme litraa.

Niin, tänään sitten menet torille ja kävelykadulle, koska Gospel Ridersit ovat siellä klo 14 julistamassa hyvää sanomaa. Tarkoitan, menet, jos ehdit.

Lämpimästi,
Runoystäväsi, jonka runosuoni on taas auennut

mummi kirjoitti...

Rakas Runoystävä, aina voi alkaa alusta, toivoa on! Kävely käy helpommin, kun paino laskee! Mummi