lauantai 13. heinäkuuta 2013

Jumalan rakkaus.


Rakas Lähimmäiseni, nyt on oikea kesä! Eilen sai tallustella paljain jaloin kotipihassa ja ihmetellä viimeisten kesäkukkien loistoa. Ei ollut hellettä eikä tuulta, oli lämmin kesäpäivä! Kiitos, Isä, että sain sen kokea! Pienet ilot ovat päivän suola, se toteutui taas eilen.

Heräsin hyvin nukuttuani jo puoli kolmelta ja aloin lukea Johanneksen kirjaa. Johannes oli Jeesuksen rakkain opetuslapsi. Hän eli lähellä Mestariaan. Panin taas merkille, että meille on hyvin tärkeätä uskoa, että Jumala on lähettänyt Poikansa maailmaan pelastamaan meidät! Se rakkauden teko maimitaan usein Raamatussa.

"Siinä on rakkaus- ei siinä, että me rakastimme Jumalaa, vaan siinä, että hän rakasti meitä ja lähetti Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi. Rakkaani, jos Jumala on niin meitä rakastanut, niin mekin olemme velvolliset rakastamaan toinen toistamme. Jumalaa ei kukaan ole koskaan nähnyt. Jos me rakastamme toinen toistamme, niin Jumala pysyy meissä ja hänen rakkautensa on tullut täydelliseksi meissä."

"Siitä me tiedämme pysyvämme hänessä ja hänen pysyvän meissä, että hän on antanut meille Henkensä. Ja me olemme nähneet ja todistamme, että Isä on lähettänyt Poikansa maailman Vapahtajaksi. Joka tunnustaa, että Jeesus on Jumalan Poika, hänessä Jumala pysyy ja hän Jumalassa. Ja me olemme oppineet tuntemaan ja me uskomme sen rakkauden, mikä Jumalalla on meihin. Jumala on rakkaus, joka pysyy rakkaudessa, se pysyy Jumalassa ja Jumala pysyy hänessä. Näin on rakkaus tullut täydelliseksi meissä, että meillä olisi turva tuomiopäivänä; sillä sellainen kuin hän on, sellaisia mekin olemme tässa maailmassa." 1Joh. 4: 10-17.

Rakas Jumala, kiitos, että lähetit Poikasi maailmaan pelastamaan meidät ja tuomaan Sinun valtakuntasi lähelle, ihan sydämmiimme! Aamen.

Tänä aamuna, 13.7.2013, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: