maanantai 6. tammikuuta 2014

Jeesus, meidän pelastajamme ja parantajamme.

Rakas Lähimmäiseni, tänään vietämme loppiaista. Itämaan tietäjät löysivät tähden opastamana maailman Vapahtajan, joka syntyi maailmaan jouluyönä. Jumalan tahto on, että me kaikki löytäisimme Vapahtajamme, koska Hän sanoo meille: "Etsikää ensin Jumalan valtakuntaa", (ennenkuin tämä maailma pilaa elämämme!)

Tänä aamuna "Armon kalliolla" ohjelma kertoi taas sisäisestä parantumisesta. Kuinka paljon terapeuteilla onkaan parantamista, kun olemme vammamme saaneet! Minä olen ollut hyvin vammautunut ihminen, mutta en ole käynyt terapeuteilla. Minkä olen parantunut, sen on Jeesus vaikuttanut. Täysin terveitähän meistä ei tule.

Tänä aamuna löysin Raamatusta timantin! Yksi ainoa jae kertoo Jeesuksesta sen, joka meidän jokaisen tulisi tietää. Psalmi 72: 12: "Sillä hän pelastaa köyhän, joka apua huutaa, kurjan ja sen, jolla auttajaa ei ole."

Olemme nähneet, kuinka Jumala muutti Paavalin, kun hän oli kohdannut Jeesuksen. Meissä kaikissa tapahtuu sisäinen parantuminen, kun Jeesus ottaa meidät omakseen. Parasta terapiaa on tutkia  Raamattua kodin hiljaisuudessa ja seurakunnan rukouspiirissä ja keskustella Jeesuksen kanssa. Hiljainen rukous Jumalan kasvojen edessä avaa katkeruuden juuria ja Jumala puhuu kuuleville korvillemme, että ymmärtäisimme Hänen tahtonsa.

Munun korvani ovat kuulleet: "Rukoile, että voisit unohtaa kärsimäsi pahan." Aina, kun koen tulleeni väärin kohdelluksi, rukoilen, että saisin unohtaa kokemani ja voisin antaa anteeksi.

Rakas, Jeesus, Sinä olet meidän paras terapeuttimme. Tule elämäämme! Anna meille Sinun rakkautesi ja anteeksiantamuksesi lahja, että selviaisimme kaikista puuteistamme huolimatta toistemme kanssa tässä maailmassa. Kiitos, Jeesus, että Isän luona on Sinun valmistamasi koti, jossa vallitsee ilo ja rauha! Aamen

Tänä aamuna, 6.1.2014, rakkaudella Mummi.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Mummi tästä terapian sanasta!
Jeesus, hoida meitä kaikkia. Sinä Herra olet parantajamme ja apumme kaikessa!
t. yx waari

Anonyymi kirjoitti...

Psalmit olivat löytöni tänään ja samalla tajusin, että Mummihan on ilosanoman tuoja. Murheet jätetään taakse, iloitaan ja katsotaan eteenpäin. Kiitoksen kanssa jatketaan.

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, on ihana, että sydämelläsi on niin mahtavia ajatuksia jokaisena päivänä. Toivon, että vihdoinkin kommenttini tulisi näkyviin, jota olen jo aikaisemmin yrittänyt julkaista.

mummi kirjoitti...

Rakkaat Anonyymit, kiitos, kun kommentoitte, ettei kaikki mummin blogit ole "synkkiä yksinpuheluita"! Ilo kertautuu, kun se tulee useasta suusta. Iloitaan ilosanomasta ja jaetaan sitä yhdessä kaikille!Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mummi lohdutksen sanoista. Jeesus on lääkäreistä ja terapeuteista suurin. Hän tietää vaivamme.Hän hoitaa vaivamme ja ahdistuksemme. Tähän minä uskon. Siunausta päivääsi.

mummi kirjoitti...

Kiitos Anonyymi kannustuksesta. Rukoile, että Herra antaisi viisautta ja oikeita sanoja tässä blogikeskustelussa. Ikoitsen siitä, että nyt tulit lohdutetuksi! Mummi