lauantai 18. tammikuuta 2014

Ylistyksen vaippa.

Rakas Lähimmäiseni, kun herään kello kolme ja avaan tv7:n, kuulen ensimmäisenä lauseen: "Raamattu on perusta." Muistan, että Viksten´in kirjan lopussa oli vielä monia hyviä helmiä väsyneille ja masentuneille.
Kirjaan niitä tähän. Minäkin uskon, että Jeesus Kristus on Kaikkien meidän parantaja. Sen lupaa meille Raamatun Sana.

Viksten´in kirja päättyy näin: "Raamatullinen sielunhoito on vastaus aikamme ahdistukseen. Uskova voi elää yltäkylläistä elämää kaikissa oloissa, koska apu on valmiina Kristuksessa. Hän on luvannut olla kanssamme joka päivä, maailman loppuun saakka."

"Yltäkylläisen elämän lähtökohta on oppi vanhurskaudesta uskon kautta. Hyväksytyksi tuleminen tapahtuu kolmivaiheisen prosessin kautta. Ensiksi Jumala hyväksyy ihmisen. Toiseksi ihminen hyväksyy itsensä ja tulee sovintoon oman itsensä kanssa. Kolmanneksi hän alkaa hyväksyä myös muut hänen elämänpiiriinsä kuuluvat ihmiset. Jumaln tahto on, että ihminen hyväksyy lähimmäisensä. Jeesus tuomitsi aina synnin, mutta ei koskaan ihmistä."

"Jumalan valtakunnassa jokainen tehtävä vaatii Jumalalta tulevan armoituksen. Sitä eivät ihmiset voi antaa. Mielestäni täyspainoinen elämä edellyttää oman palvelutehtävän löytämistä. Siihen jokaisella on mahdollisuus uskontietä kulkemalla. Hyvään kilvoitukseen kuuluu tehtävien jättäminen ajallaan.Yltäkylläinen ja rikas elämä muodostuu vastaanottamisesta ja luovuttamisesta."

"Jeesus sisällytti omaan tehtäväänsä myös vapauttamispalvelun, ja se sisältyy edelleen Pyhän Hengen ohjaamaan palvelutehtävään. Jumalan tahto ja tarkoitus on, että uskova saa masentuneen hengen sijaan ylistyksen vaipan."

Tänä aamuna, 18.1.2014, rakkaudella Mummi.


4 kommenttia:

Huopalintu kirjoitti...

Hyvä teksti, alleviivaa taas viimeaikoina päässäni pyörineitä ajatuksia. Mukavaa pakkasviikonloppua!

mummi kirjoitti...

Rakas Huopalintu, kiitos kommentisasi. Sinulle runsasta Jeesuksen siunausta jokaiseen päivääsi! Mummi

Pekka kirjoitti...

Kiitos hyvästä blogista ja tänään ylistyksen vaipasta. Itsellä masennusta ja pitkä sairasloma. Nyt sellainen odottava mieli mitä oma tulevaisuus tuo tullessaan. Jääkö entinen ja avaako Jumala uusia ovia elämässäni aikanaan. Nyt pysähtymisen,hiljentymisen,rukouksen ja raamatun luvun paikka. Siihen on nyt aikaa ja mahdollisuutta.Rakkaudelliset siunaukset sinulle mummi.-Pekka-

mummi kirjoitti...

Rakas Pekka, kuuntele Jeesuksen puhetta, että Sinä kelpaat sellaisenasi. Hän on ottanut pois syntisi. Sinä saat levätä Isän sylissä ja kertoa rakastavalle Isällesi murheesi. Jumala avaa uuden oven, Hän johdattaa Sinut hyvään seurakuntaan kasvamaan Kristuksessa. Kiitä Jumalaa, niin saat ylistyksen vaipan! Mummi