sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Juhlasta juhlaan!

Rakas Lähimmäiseni, minulla on kaksoissisko, jonka olen saanut 25 vuotta sitten. Pieni numeroleikki sen paljasti, että olemme kaksoissiskot, vaikka olemmekin syntyneet eri puolella Suomea. Pirkko-Liisan syntymäpäivä on 4.1.Hän syntyi kolme kuukautta ennenaikaisesti. Jos hän olisi syntynyt laskettuna aikana, meillä olisi yhteinen syntymäpäivä keväällä. On meillä muutakin yhteistä: Kirjoitamme runoja ja molemmat löysimme Vapahtajamme nelikymppisenä. Ystävyys on kestänyt ja vahvistunut näiden vuosien ajan.. Eilen onnittelimme 80-vuotiasta Pirkko-Liisaa!

Suoraan synttäreiltä menin vastaan ystävääni, joka tuli luokseni yökylään Etelä-Suomesta. Ystävä tuli valtakunnallisten Ilon päivien kokoontumiseen Vaasaan, jossa ilon askelet esittivät osaamistaan. Oli ilo olla heidän vieraanaan ja nähdä, kuinka nuoret antaumuksella syventyivät esityksiin. Vaikuttava oli joulun ilosanoma kauniissa puvuissa esiintyvien nuorten esittämänä. Taustamusiikki inspiroi nuoret esittämään sydämen ilon, joka syntyy Jeesuksen kohtaamisesta. Se ilo näkyi heissä ja tuntui katsojissakin!

Ilonaskelten esiintymiset ovat niin vaikuttavia, että seurakunnan kannttaisi vuokrata teatteri valaistuksineen ja järjestää siellä koko illan esitys ilonaskelten gospeltanssiryhmälle vaikkapa pääsiäisenä. Uskon, että teatteri olisi täpötäynnä katsojia!

Kiitos, Taivaallinen Isä, että Sinä otat lapset jo nuorina levittämään ilosanomaa tanssin keinoin! Moni nuori löytää turvallisen tien, jota kulkea hyvien kaverian kanssa, kun Jeesus on ohjaimissa. Näiden nuoren ilon näkeminen toi mummille kiitosmielen! Taluta Sinä, Jeesus, heitä jokaista läpi elämän ! Aamen.

Tänä iltana, 5.1.2014, rakkaudella Mummi.
Ei kommentteja: