maanantai 27. tammikuuta 2014

"Usko on sen todellisuutta, mitä toivotaan."

Rakas Lähimmäiseni, herään kello viisi hyvin nukkuneena. Eilen sain iloita Pyhän Hengen läsnäolosta Markuksen saarnaa kuunnellessa, Jeesuksen koskettaessa ehoollisella ja seurakuntayhteydessä kahvihetkessä. Löytämisen ilo oli ihmeellinen! Kiitos, rakas Isä!

Herättyäni kiirehdin lukemaan saarnatekstiä uudesta raamatunkäännöksestä: "Usko on sen todellisuutta, mitä toivotaan, sen näkemistä,mitä ei nähdä." Tämä uskon määritelmä osoittaa selvästi, että usko on Jumalan lahja, se ei vaadi ihmiseltä mitään. Vertaan vanhaa tekstiä: "Usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan mikä ei näy."

"Usko on sen todellisuutta, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan mikä ei näy." Tätä uskon todellisuutta Markus Pöyry selitti meille saarnassaan ymmärrettävästi Pyhän Hengen läsnäolossa ja meillä kuulijoilla oli löytämisen ilo!

Ilolla luin Hebr. 11 luvun uskon esikuvia nyt aamulla. Jakeet 33-35 kertovat uskon voimasta: "Uskon voimalla he kukistivat valtakuntia, pitivät yllä oikeutta ja pääsivät näkemään lupausten täyttymisen. He tukkivat leijonien kidat, sammuttivat roihuavan tulen ja välttivät miekaniskut. He olivat heikkoja, mutta he voimistuivat, heistä tuli väkeviä väkeviä sotureita, he työnsivät takaisin vihollisen joukot. Jotkut naiset saivat kuolleet omaisensa eläivinä takaisin."

Kiitos, Pyhä Jumala, että Sinä annat meille uskon Jeesukseen Kristukseen että voimme olla Sinun lapsiasi. Kiitos tämän päivän turvallisuudesta Sinun hoidossasi, armollinen Isä! Kiitos toivosta huomiseen ja kiitos tulevaisuudesta Sinun luonasi Taivaassa! Aamen.

Tänä aamuna, 27.1. 2014, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos myös sinulle tästä kirjoituksesta.
Hyvää siunattua viikkoa Sinulle.♥

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, kiitetään uskosta, jonka Jeesus meille antaa. Hänessä on turvamme iankaikkisesti! Mummi