sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Samassa veneessä.

Rakas Lähimmäiseni, nyt on alkanut oikea talvi! Pakkasta on 23.7 astetta. Pikkupupu on tehnyt jo jälkiä pakkaslumeen. Nyt onkin hypittävä runsaasti, että selviää tässä kylmässä, vai onko parempi painaa vain pää pensaaseen. Sen tietää vain pikkupupu itse. Rakas Lukijani, puetaan me lämpimästi, kun meillä on siihen mahdollisuus, ettei talvi-flunssa iske!

Tänään heräsin kello kolme, ja sydämelläni oli rukous oman kaupunkimme puolesta. Haastan Sinuakin uskova ystävä, rykoilemaan Vaasan ja Mustasaaren päättäjien puolesta. Nyt on otollinen hetki! Ole, Herra läsnä niissä keskusteluissa, mitä käydään tiistaina näiden kuntien yhdistymisasiassa. Anna, Herra, päättäjille malttia kunnioittaa toisiaan ja harkita viisaasti eri asiat punniten, mikä on paras ratkaisu. Nyt on kysymys tämän alueen tulevaisuudesta!

Rakas, Taivaallinen Isä, opeta meitä suomalaisia ymmärtämään, että ympäristökuntien ruotsalainen väestö on rikkaus meidän maallemme. Olen katsellut ohjelmia TV5:stä, ja huomannut, että meillä suomenkielisillä on ruotsinkielisiltä paljon oppimista. Muistan, että lastenlasteni ruotsinkielisissä luokissa ei ollut kiusaamisia ja heidän kokoontumisissaan on lämmin huumorin kyllästämä yhteys.

Rakas Jumala, siunaa meidän seutumme päättäjiä nyt, kun kauaskantoisia päätöksiä tehdään! Anna viisautta keskusteluihin ja muistuta päättäjiä, että lähinaapureina olemme joka tapauksessa samassa veneessä. Opeta, Herra, neuvottelijoita soutamaan samaan suuntaan! Aamen.

Tänä aamuna, 19.1.2014, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: