tiistai 21. tammikuuta 2014

Rukoushaaste.

Rakas Lähimmäiseni, haastan Sinut rukoilemaan Vaasanseudun tulevaisuuden puolesta! Tänään, tiistaina, tulee kuntaministeri Henna Virkkunen Vaasaan. Tänään keskustelevat kuntapäättäjät mahdollisesta kuntauudistuksesta näille seuduille. Isä, kuule rukouksemme, auta päättäjiä keskustelemaan yhteydessä ja toinen toisensa mielipidettä kunnioittaen. Auta heitä kuuntelemaan toisiaan. Auta heitä viisaisiin päätöksiin! Me tiedämme, Isä, että Sinä vaikutat tahtomisen ja tekemisen. Isä, johdata tämä seutu uuteen elämään! Kiitos, että, Sinä, Isä voit auttaa! Tätä pyydämme Jeesuksen nimessä. Aamen.

Minulla on unelma. Olen rukoillut jo pitkään, että voisin painattaa pienen kirjani: "Katso Jeesukseen" ja jakaa koko painoksen Teille, rakkaat lukijani, rahatta ja hinnatta, jotta näkisitte, kuinka mummi vastaa Jumalan haasteeseen, joka tuntuu itsestäänselvyydeltä. Sinua varten olen kaikki sanat kirjaani Jumalalta saanut. Lähetä minun sähköpostiini,airiinkeri@gmail.com, nimesi ja osoitteesi, niin lähetän kirjani Sinulle muistoksi näistä yhteisistä blogi-hetkistä.

Rakas, Isä,Taivaassa, kiitän Sinua jokaisesta lukijastani.Herra siunatkoon Sinua! Kiitos, että yhdessä voimme kulkea tätä Taivas-matkaa ja horjahdella ja kompastella, tietäen, että, Sinä, Taivaallinen Isämme, nostat ja kannat. Sinua, Isä, voimme yhdessä kiittää ja ylistää rakkaudestasi ja siitä, että Jeesuksen armo riittää!

Tänä aamuna, 21.1.2014, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Pekka kirjoitti...

Virkistävän siunattua päivää sinulle. Näinhän se menee että eilinen on mennyt ja huomisesta emme tiedä. Elämä on tässä ja nyt. Tänään auttaa Herra. Lähettelenpä sinulle osoitteeni. Sanoisimpa että elämän pohja ja tärkein asia on katsoa Jeesukseen tänäänkin.
Hyvä idea tuo pieni kirja. Lähettelenpä minäkin sinulle osoitteeni. Viedään rakkauden viestiä Jeesuksesta eteenpäin. - Pekka-

Pekka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.