keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Katso Kristukseen

Rakas Lähimmäiseni, Jumalan rauhaa Sinulle tänä päivänä. Sitä armon rauhaa, jonka Jeesus on meille valmistanut! Laatikkoa kaivellessani käteeni osui pieni oranssi kirja, "Kallis Hunajanpisara Kristus kalliosta eli neuvon sana kaikille pyhille ja syntisille. Thomas Wilcox, suomentanut Ilona Kares.

Kirja sisältää hyviä ohjeita jokapäiväiseen elämään. Kirjaan tähän muutamia tänä päivänä käyttöön otettaviksi. Muista, että nämä eivät ole rasitukseksi, vaan kehotukseksi. Ota tai jätä!

"Tutki joka päivä Raamattua kuin kultakaivosta, johon Kristuksen sydän on kätketty. Varo helmasyntejäsi, näe ne kaikessa inhottavuudessaan, ja niin ne eivät koskaan voi murtautua esiin tekoina. Säilytä aina sydämesi nöyränä, tyhjänä, särjettynä, arkana vaistoamaan jokainen hengellinen hairahdus, herkkänä tajuamaan Hengen jokainen sisäinen vaikutus, valmiina ottamaan vastaan korkeimpia lahjoja ylhäältä. Älä säilytä syyllisyyttä omassatunnossasi, vaan puhdistaudu heti Kristuksen verellä. Jumala soimaa syntiäsi ja syyllisyyttäsi saadakseen sinut katsomaan Kristukseen, vaskikäärmeeseen.

Älä mittaa Kristuksen rakkautta kokemustesi mukaan vaan lupausten mukaan.Ylistä Jumalaa siitä, että hän murskaa väärät perustukset, ylistä häntä kaikista niistä keinoista, joilla hän pitää sielun valvovana Kristusta etsimässä. Älä mittaa armontilaasi muiden saavutuksilla, vaan Raamatun ohjeilla. Rukoile paljon, sillä muuten jää yhteytesi Jumalaan vähäiseksi. Millainen on rukouskammiosi, sellainen olet oleva kaikkien muidenkin armonvalikappaleiden käyttämisessä. Älä arvostele tehtäviäsi korkein sanoin, vaan nöyrin mielin ja aina Kristukseen katsoen. Pysy kutsumuksessasi. Täytä velvollisuutesi kaikissa olosuhteissa niin kuin Jumalalle."

Rakas Jumala, opeta meitä ottamaan kaikki päivämme Sinun kädestäsi ja käännä kasvomme Kristukseen! Aamen

Tänä aamuna, 12.2.2014, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Pekka kirjoitti...

Amen. Siinä meille vahvaa ja ravitsevaa opetusta. Kun tätäkin rakkaudesta käsin katsomme ja omaksi parhaaksemme ymmärrämme niin se vahvistaa ja ravitsee meitä.

Kristukseen katsomme tänäkin armon päivänä. Voimia sinulle rakas mummi sisareni Kristuksessa. -Pekka-
ps. Lähden tästä kuntosalille rautojen ja laitteiden pariin.

mummi kirjoitti...

Rakas Pekka, hyvä, että hoidat kuntosi, niin meidän kaikkien pitäisi tehdä. Jeesus on tie, totuus ja elämä. Hänessä vaeltakaamme! Mummi