tiistai 18. maaliskuuta 2014

Lähimmäisen hätä

Rakas Lähimmäiseni, Jeesuksen armoa ja Isän runsasta siunausta Sinulle, kanssakulkijani! Herätessäni vein Isän eteen lähimmäiset Vaasan keväässä! On monia perheitä, joilla palkka ei riitä ruokaan, kun laskuja tulee pakollisista menoista. Lapsiperheille varsinkin tilanne on silloin murheellinen! Lähimmäisyhdistykselle tulee avustuspyyhtöjä.

Nyt meillä kaikilla on mahdollisuus auttaa näitä lähimmäisiämme: Vaasan Kirkossa on hieno konsertti, jossa kolehti kerätään ruoka-avustuksiin. Uskovat taiteilija-ystävämme laulavat ja soittavat iloksemme! Olen ollut mukana jokaisessa konsertissa, jonka nämä ystävämme ovat järjestäneet ja olen aina lähtenyt kirkosta kiitollisin mielin ja Jumalan siunaamana.

Konsertti lähimmäisten hyväksi to. 27.3. klo 19 Vaasan Kirkossa. Urut Jimi Järvinen, laulu Heini Lappalainen-Nykänen, Riikka Viljamaa, Terhi Tikkamäki, Holger Nelin, Samu Hokkanen. Säestys Lasse Vallius ja bändi. Psalmin lukee Markku Saari. Vaasan suomalainen seurakunta ja Vaasan Lähimmäisyhdistys ry. Tervetuloa kaikki!

Rakas Jumala, kutsu, Sinä, kirkko täyteen väkeä kuulemaan taiteilija- ystäviämme, jotka ylistävät Sinua, Isä, kukin omilla lahjoillaan! Siunaa heidät kaikki ja siunaa kaikki kuulijat, jotka auttavat lähimmäisiä silloin kun heillä on hätä elannosta! Siunaa, Isä kaikkia, jotka rukoilevat lähimmäisten puolesta! Kiitos, että kaikkia ihmisiä siunaat armollasi ja rakkaudellasi! Aamen

Tänä aamuna, 18.3.2014, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sallinet, rakas Mummi-ystävä, että tuon tässä esiin Sanan paikan, joka on ohje tähän päivään ja epävarmuuden aikaan, kun supervallat taas kalistelevat aseitaan. Eikä Suomi suinkaan ole siitä sivussa!
HERÄTÄÄN RUKOILEMAAN!

Rom 13:11 Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme.
Rom 13:12 YÖ ON PITKÄLLE KULUNUT, JA PÄIVÄ ON LÄHELLÄ. (!) Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin.
Rom 13:13 Vaeltakaamme säädyllisesti, niin kuin päivällä, ei mässäyksissä ja juomingeissa, ei haureudessa ja irstaudessa, ei riidassa ja kateudessa,
Rom 13:14 vaan pukekaa päällenne Herra Jeesus Kristus, älkääkä niin pitäkö lihastanne huolta, että himot heräävät.

Jumala, ole vielä armollinen! Vahvista meitä valvomaan ja rukoilemaan!
t. yx waari

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas yx waari,tähän päivään osuvasta sanasta. Herra varjele sota verinen, tänään on jo kuultu laukausia! Auta ja armahda ja auta valvomaan! Mummi