lauantai 1. maaliskuuta 2014

Lepo Jumalassa

Rakas Lähimmäiseni, maaliskuu alkaa! Ilmastonmuutos on tuonut tänä vuonna meille kevään jo helmikuussa, ja se jatkuu. Herra varjele, ettei takatalvi riko luonnon kasvuintoa!

Juha Vähäsarja tuo tänään meille Jeesuksen sanat: "Eivät terveet tarvitse parantajaa, vaan sairaat." Matt. 9:12, ja jatkaa: "Miten meitä yritetäänkään parantaa? Suurilla lupauksilla, väärällä rahalla, uskoon tai suuriin parantajiin vedoten. - Jos parantumista ei tapahdu, on syy sairaassa. Usko ei ollut tarpeeksi vahva.Hoidetut jätetään syyllistettyinä sairautensa kanssa kahden. Jumalakaan ei voi heitä auttaa, koska he eivät usko tarpeeksi. Ihmisten ja Jumalan hylkäämä on todella yksin.

Onneksi Jeesus näkee ja on lähellä. Hän sanoo: "Ole turvallisella mielellä, sinun syntisi on annettu sinulle anteeksi." Jos Jeesus ei tuomitse, ovat ihmistenkin tuomiot  merkityksettömiä ja turhia. Niillä ei ole mitään voimaa. Sinä olet Jumalan lapsi, eikä kukaan voi riistää sinua hänen käsisitään."

Rakas Jumala, anna meille Lepo ja turva sinussa olemmepa terveitä tai sairaita! Kuule, kun rukoilemme rauhaa tähän rauhattomaan maailmaan. Valtaa, Herra, ihmisten sydämet, niin sodat loppuvat. Aamen.

Jeesus armahtaa jokaisen armoa tarvitsevan. Sydän saa levon ja rauhan. Se riittää. Saamme iloita Jeesuksen lupauksesta: "Minun armossani on sinulle kyllin, sillä minun voimani tulee täydelliseksi heikkoudessa." 2 Kor.12: 9.

Tänä aamuna, 1.3.2014, rakkaudella Mummi.


4 kommenttia:

Pekka kirjoitti...

Levollista ja armon täyttämää päivää sinulle rakas mummi. On ihanaa uskoa ja myös tietää että syntimme ovat sovitetut Jeesuksessa Kristuksessa.

Jeesus tulkoon päivä päivältä häneen uskoville läheisemmäksi ja tutummaksi.

Halleluja. Kiitos Jumalalle. Taivastiellä on välillä vaihtelevaa kulkea,mutta sitä tietä ei tarvitse omissa voimissa tehdä. Pyhä Henki täyttää ja uudistaa meitä. Ja kun väsähdämme niin Jeesus kantaa.

Kaikille lukijoille oikein raikasta ja rakkaudellista päivää ja viikonloppua. Olemme jokainen omana itsenämme suunnattoman arvokkaita Jumalalle.Olkaa siunattuja. Amen. -Pekka-

mummi kirjoitti...

Rakas Pekka, kiitos,ilontäytteisistä sanoistasi Vapahtajamme kunniaksi! Hän on tosiaan tukemme ja turvamme, apumme hädässä aivan vahva! Kiitos, Jeesus! Mummi

sylvi kirjoitti...

Siunattua Maaliskuuta sinulle ja kiitos ihanista kirjoituksista.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, onko Teillä Ruotsissaa kevät niinkuin meillä, vai vieläkö on talven tuntua? Herra Teitä siunatkoon! Mummi