sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Marian ilmestyspäivä

Rakas Lähimmäiseni, meille on annettu kolme raamatunkohtaa tähän lepopäivään. Ps. 113: 1-8, 1 Moos.3: 8-15 ja Gal. 4:3-7. Psalmi 113 antaa ylistyksen Herralle, alhaisten autajalle. "Yli taivasten kohoaa Hänen kunniansa", mutta Hän katsoo alhaiseen. Meille Hän on pelastuksen Jumala!

1 Moos 3 näyttää mitä tekoa me olemme. Synti astuu kuvaan. Jumala asettaa miehen vastuuseen ja kysyy: "Etkö syönyt siitä puusta, josta minä kielsin syömästä?" Mies vastaa: "No, kun vaimo, jonka minulle annoit, antoi minulle ja minä söin. Vaimolta Jumala kysyi: "Mitä olet tehnyt? "Käärme petti minut ja minä söin."

Tässä näemme, kuinka vaikeaa meidän on vastata omista pahoista teoistamme. Syytämme aina toista, joka houkutteli minut syntiin. Tuntuuko tutulta? Yksin olemme jokainen Jumalamme edessä. Meidän on jokaisen nähtävä oma syntimme ja tunnustettava se, jotta voimme tulla armahdetuksi ja pelastetuksi.

Gal. 4:3-7, näyttää meille, kuinka Jumala lähetti meille pelastajan: "Mutta kun aika oli täytetty, lähetti Jumala Poikansa vaimosta syntyneen, lain alaiseksi syntyneen lunastamaan lain alaiset, että me pääsisimme lapsen asemaan." Maria oli se vaimo, armoitettu, joka synnytti Jeesuksen maailmaan. Tänään on Marian ilmestyspäivä. Tänään kuulemme kirkoissa ilosanomaa Jeesuksesta: Luukas1: 39-45. Mennään kaikki kuulemaan ja ilotsemaan Pyhän Hengen yhteydestä! Jeesus, Vapahtajamme, ruokkii meidät!

Tänä aamuna, 23.3.2014, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos kehoituksesta.
Me menemme kuuntelemaan ja laulamme myös. "Saapui eteen Marian"
Siunausta puhäpäivääsi mummi

Unknown kirjoitti...

Nyt olen asettanut tämän blogisivun Suosikiksi etusivulle, että voin lukea tätä usein! Kiitos tästä. E-L

mummi kirjoitti...

Rakkaat ystävät, Sylvi ja Eeva-Liisa, Kiitos mukanaolostanne ja yhteydestä. Jeesus on tullut maailmaan kaikki meidät palastamaan. Synnyttäjäksi Jumala valitsi Marian, nuoren armoitetun! Ihmeelliset ovat Jumalan suunnitelmat! Kiitetään! Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Kunhan ei vain haksahdeta palvomaan Mariaa!