torstai 27. maaliskuuta 2014

Voimme kaikki auttaa lapsiperheitä

Rakas Lähimmäiseni, koko eilisen päivän ja illan rukoilin hallituksen puolesta, niinkuin varmaan Sinäkin uskova sisar ja veli. Saimmehan paljon kehoituksia rukoukseen. Meillä on tänään aihetta kiittää Jumalaa! Hallitus onnistui raskaassa työssään! Oppositiokin tunnusti, että hyvät säästöt tuli! On syytä antaa tunnustus hallitukselle: Hyvän työn teitte!! Kiitos! Mietitäänpä kannattaako koko työ vesittää haukkumalla 6-8 euron vähennyksen takia lapsilisästä kuukaudessa. Paljonko se todellisuudessa vaikuttaa perheen arjessa?

Meillä kaikilla on mahdollisuus antaa apua lapsiperheille! Katsellaanpa eri kanavia. Toimitaan vastuullisesti yhdessä. Autetaan toisiamme, niin Suomi selviää!

Hyvät vaasalaiset, tänään on Vaasan Kirkossa ihana konsertti, jonka kolehti menee lapsiperheille Vaasan alueella! Tule talkoisiin! Samalla saat hyvän taide-elämyksen, kun uskovat ystävämme laulavat ja soittavat Jumalan kunniaksi! Jimi Järvinen, Lasse Vallius, Heini Lappalainen-Nykänen, Holger Nelin, Terhi Tikkamäki, Riikka Viljamaa ja bändi, sekä Markku Saari ja Juha Nieminen, kiitos kun autatte tällä konsertilla lapsiperheitä ja vähävaraisia selviämään silloin, kun hätä on suurin. Kiitos Sinulle, joka tulet ja annat omastasi!

Kiitos Taivaallinen Isä, siunaa  konserttimme tänä iltana, siunaa esiintyjät ja siunaa jokaista, jolla on mahdollisuus auttaa. Auta, Isä meitä jakamaan omastamme! Kiitos, että Sinä, Isä vaikutat tahtomisen ja tekemisen! Aamen.

Tänä aamuna. 27.3.2014, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Pekka kirjoitti...

Rakas sisareni Jeesuksessa Kristuksessa. Rukoilen Pyhän Hengen voimaa sinulle blogin pitämiseen. Olen varma että monet saavat tästä blogista ja sinun kirjoituksistasi voimaa.

Kirjoituksistasi henkii Jumalan rakkauden ilmapiiri.Julistat voimallisen terveesti Jeesusta Kristusta,joka on meidän syntisten edestä kuollut. Ja että jokainen joka uskoo Jeesukseen omana vapahtajanaan on matkalla taivaan kotiin.

Kiitos olkoon Jumalalle sinusta rakas mummi.

Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua.Herra kirkastakoon kasvonsa sinulle ja olkoon sinulle armollinen.Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan.Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.Aamen.

Rakkaudella.-Pekka-

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Pekka siunauksestasi! Se on todella tarpeen silloin kun alkaa katsella itseänsä, eikä muista katsoa Jeesukseen. Silloin kun Jeesus antaa sanoja, on hyvä ja turvallinen olla, mutta kiusaaja herättää yöllä ja kehottaa vähättelemään itseään. Mikä sinä luulet olevasi? miksi kirjoitat? miksi miksi miksi.. Kun Jeesus antaa sanoja, on ilo niitä purkaa! Mummi