keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Älä pelkää

Rakas Lähimmäiseni, pelkäätkö Sinä tänä tänä aamuna? Kuule, mitä on Isän lupaa Sinulle Sanan ajassa: "Älä pelkää. Minä olen lunastanut sinut. Minä olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet minun." Jes 43:1
Vielä muistan Jesajasta Isän lupauksen: "Vuoret väistykööt ja kukkulat horjukoot, mutta minun armoni ei sinusta väisty, eikä minun armonliittoni horju, sanoo Herra, sinun armahtajasi." Jes. 54:10.

Jumala lupaa, että Hän pitää meistä huolen. Meistä, jotka Jeesukseen turvaamme, jotka Häntä häntä avuksi huudamme! Jeesus on maksanut meistä kalliin hinnan. Isä iloitsee siitä, että Jeesus on sydämemme valtias. Kolmiyhteinen Jumala on meidän turvamme kaikissa vaikeuksissa ja vaaroissa. Voimme kertoa Isälle asiamme Jeesuksen nimessä. Pyhä Henki  parantaa, vapauttaa peloista ja kirkastaa meille Kristusta. Vapauteen Jeesus meidät vapautti. Hän lohduttaa ja puhaltaa haavoihimme. Hän on meidän voimamme! Kiitetään Kolmiyhteistä Jumalaa ja luotetaan Häneen. Luetaan Sanaa ja pysytään seurakuntayhteydessä, ettemme eksy.

Kiitos, rakas Jumala, että Jeesus on voittanut kuoleman. Kiitos, että Hän johdatti meidät Sinun yhteyteesi, Taivaallinen Isämme, ja lunasti meidät iankaikkiseen elämään. Pääsiäisen juhla lähestyy. Anna, Isä, meille halu kulkea Jeesuksen mukana hiljaisen viikon tapahtumissa, että tiedämme Hänen uhrinsa ja rakkautensa suuruuden. Isä anna meille luja luottamus ja usko Jeesukseen, Vapahtajaamme! Kiitos, että meidän ei tarvitse mitään pelätä, Sillä Sinun rakkaudessasi ei pelkoa ole. Aamen

Tänä aamuna, 9.4.2014, rakkaudella Mummi

3 kommenttia:

Pekka kirjoitti...

Iso kiitos taas Aamun ensimmäisestä rakas mummi sisareni Jeesuksessa Kristuksessa.

Itsellä tänään haastava päivä ja sanan kautta sain voimia.

Jumalan sana on siitäkin ihmeellinen että saamme siitä aina uudelleen ja uudelleen voimia matkamme varrelle. Ja omiin vauhteleviin elämän tilanteisiimme sanasta löytyy myös oikean laista kohtaavaa ravintoa.

Aurinkoa päivääsi. Siunauksen säteitä päivääsi. Rakkaudella Pekka.

sylvi kirjoitti...

Siunattua keskiviikkoa sinulle!

mummi kirjoitti...

Rakkaat ystäväni, Rekka ja sylvi, iloista Pääsiäisjuhlan odotusta ja Jeesuksen seurassa vaeltamista. Airinkoa ja leskenlehtiä! toivoo Mummi.