lauantai 19. huhtikuuta 2014

Jeesus Kristus on Herra!

Rakas Lähimmäiseni, jos olet lukenut Raamatun, Sinä tiedät, että on yksi Jumala, maailmankaikkeuden Luoja, elämän antaja. Hän lähetti Poikansa Jeesuksen Kristuksen maailmaan pelastamaan ihmiset synnin ja kuoleman vallasta ja tuomaan heidät takaisin Isän, Jumalan yhteyteen. Pyhä Henki tekee tämän yhteyden eläväksi ja kirkastaa Kristusta. Sinä tiedät, että on Kolmiyhteinen Jumala. Jeesus tekee kaikessa Isän tahdon. Isä tahtoi, että Jeesus kuolemallaan ja ylösnousemuksellaan voittaa synnin ja kuoleman ja palauttaa ihmisen Jumalan yhteyteen. Senvuoksi vietämme nyt pääsiäisjuhlaa!

Tämä on ilosanoma Jeesuksesta! Tämä ilosanoma on Raamatun keskeisin sanoma. Jeesus toi Jumalan valtakunnan lähelle meitä. Jeesus on ovi Isän yhteyteen. Jeesus perusti seurakunnan, jossa Pyhä Henki toimii ja kirkastaa Kristusta sanan ja sakramenttien kautta. Seurakunta on Jumalan seurakunta, jossa Jeesukseen uskovat ihmiset toimivat ja vievät ilosanomaa kaikille ihmisille. Ja he rakastavat toisiaan ja pitävät huolta lähimmäisistään. Seurakunnan paimen pitää opin puhtaana, että seurakunta pysyy oikealla tiellä.

Pitkäperjantain Pohjalaisen etusivulla ylinnä on otsikko: "Enkelit ovat lähes yhtä suosittuja kuin Jeesus." Sisäsivulla Suomen kirkon arkkipiispa Kari Mäkinen sanoo: "On ymmärrettävää, etteivät kaikki kirkkoon kuuluvat vastaa kyselyssä uskovansa  Jeesukseen Jumalan Poikana. Usko Jeesukseen on yksi kirkon keskeisimmistä opeista." Mikähän kirkossa on noussut keskeisemmäksi kuin Jeesus?

Rakas Jumala, ohjaa Sinä Itse  meitä lapsiasi, pysymään Sanasi perustalla ja luottamaan Jeesuksen armoon! Aamen

Tänä aamuna, 19.4.2014, rakkaudella Mummi


3 kommenttia:

tinttarus kirjoitti...

Amen!
Riemullista Vapahtajamme ylösnousemusjuhlaa sinulle!

Hauta on tyhjä, Jeesus elää, Hän voitti kuoleman ja elää ikuisesti.

Syntimme, sairautemme, virheemme Hän kantoi.

Siunattua pääsiäistä!

Pekka kirjoitti...

Amen. Jeesus on tie totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Jumalan luokse muuta kuin Jeesuksen kautta.

Jeesus on voittanut kuoleman.Halleluja.

Riemullista ja siunattua Pääsiäistä rakas sisareni Kristuksessa.T. Pekka

mummi kirjoitti...

Rakkaat Tinttarus ja Pekka, iloitaan Kristuksessa!OLemme sisaria ja veljiä! Mummi